Έλα πες την αλήθεια, το σκέφτεσαι καιρό τώρα. Κοιτάς ξανά και ξανά φωτογραφίες, δοκιμάζεις φίλτρα για να δεις πώς θα φαίνεσαι, ρωτάς τη γνώμη των φίλων σου. Δεν είσαι η μόνη, το ξανθό είναι το Νο1 στις αναζητήσεις των γυναικών στο διαδίκτυο. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις να το σκέφτεσαι και να το κάνεις! Στην τελική, αν μας έμαθε κάτι η πανδημία είναι ότι η ζωή δεν χωράει αναβολές και πρέπει να είμαστε πιο τολμηροί. Με μότο καινούργιο μαλλί, καινούργια ζωή πάμε να δούμε τα πιο περιζήτητα ξανθά για το 2021 για να πάρεις ιδέες.

Ποια ρίζα;
Συνήθως ξανθά μαλλιά και συχνή συντήρηση πάνε παρέα. Ωστόσο, αυτή είναι μια καλή εναλλακτική αν θες να αυξήσεις το διάστημα μεταξύ των επισκέψεών σου στο κομμωτήριο και να δείχνεις παράλληλα περιποιημένη.

Με μπαλαγιάζ
Εδώ και κάποιο καιρό το μπαλαγιάζ έχει αντικαταστήσει το όμπρε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία αφού βλέπουμε υπέροχους συνδυασμούς που φωτίζουν διακριτικά το πρόσωπο στα σημεία που πρέπει χωρίς να δημιουργούν τεράστιες αντιθέσεις. Δες πόσο υπέροχο δείχνει στις μπούκλες το ξανθό χρυσό!

Instagram/Edenfines

Σαν το μέλι
Οι ζεστοί τόνοι θα είναι το απόλυτο must της σεζόν, οπότε μπορείς να δοκιμάσεις ανταύγειες σε ένα μελί ξανθό που θα δέσουν απόλυτα αρμονικά με το καστανό σου προετοιμάζοντάς σε για τη στιγμή που θα αποφασίσεις να γίνεις…. κατάξανθη!

Instagram/ckaedingcolor

Παιχνίδια στην άμμο
Ούτε γκρι, ούτε χρυσό. Το μπεζ της άμμου ή αλλιώς χειμερινό ξανθό είναι μια όμορφη μίξη που σου δημιουργεί τη νοσταλγία της παραλίας ενώ φροντίζει παράλληλα τα μαλλιά σου να δείχνουν πλούσια, φωτεινά, λαμπερά.

Instagram/Iconic_beauty

Κι από περιποίηση;
Η κατάσταση είναι τόσο ρευστή που κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα μπορείς να πας κομμωτήριο όποτε χρειάζεται συντήρηση το ξανθό σου. Ευτυχώς βέβαια, υπάρχει η σειρά Serie Expert Blondifier της L’Oréal Professionnel για εξειδικευμένη επαγγελματική περιποίηση των ξανθών μαλλιών τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι. Τώρα μάλιστα που προστέθηκαν και δύο νέα προϊόντα, το Blondifier Leave-in Balm (leave in γαλάκτωμα που ενδυναμώνει τα μαλλιά και τα προστατεύει από τη θερμοκρασία) και το Blondifier Balm (για τέλειο χτένισμα με προστασία και λάμψη) ποιος σε πιάνει! Μπορείς να έχεις το τέλειο ξανθό όποτε θες.