Όλο και περισσότερες γυναίκες αφήνουν τα μαλλιά τους μακριά ή τουλάχιστον προσπαθούν όπως και εγώ αυτή τη στιγμή αφού τα έχω ταλαιπωρήσει πάρα πολύ ήρθε η ώρα να αποκτήσω πάλι μακριά μαλλιά. Έτσι λοιπόν εγώ όπως και πολλές ακόμα γυναίκες θέλουμε μαλλιά λαμπερά και μεταξένια . Μαλλιά που κινούνται αέρινα μαζί, πέφτοντας ανάλαφρα στους ώμους τους, ή και πιο κάτω . Μαλλιά με υγιή όψη , χωρίς σπάσιμο και ψαλίδα.

download (6)

Όταν μια γυναίκα σκέφτεται το ιδανικό μήκος για τα μαλλιά της, έχει έναν στόχο στο μυαλό της . Θέλει να πετύχει το τέλειο αυτό μήκος όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και, ταυτόχρονα, τα μαλλιά της να δείχνουν υπέροχα . Η διαδρομή δεν είναι πάντα εύκολη . Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται λόγω διαφόρων παραγόντων –από τη ρύπανση και τις κλιματικές αλλαγές μέχρι τα χημικά προϊόντα και τις συσκευές styling – , και η καταπόνηση αυτή εντείνεται καθώς τα μαλλιά μακραίνουν . Η όψη των μαλλιών επηρεάζεται, κάτι που γίνεται ορατό με το σπάσιμο –είτε στη ρίζα είτε στις άκρες – , την ψαλίδα, τους κόμπους . Και τις περισσότερες φορές, η μόνη λύση που οι κομμωτές μπορούν να βρουν είναι να τα κόψουν.

download (5)

Να τα κόψω ή όχι; 

Αυτό είναι το ερώτημα που οι γυναίκες θέτουν στον εαυτό τους, όταν τα μακριά τους μαλλιά, που τόσο αγαπούν, καταστρέφονται και γίνονται αδύναμα . Η Kérastase , όμως, έχει μια εναλλακτική λύση . Σαν ένα καθημερινό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, η Résistance Extentioniste συνδυάζει την ενεργοποίηση του τριχωτού με την ενίσχυση της δομής και της επιφάνειας της τρίχας, ώστε τα μαλλιά σας να παραμείνουν ελαστικά, λαμπερά και, κυρίως, δυνατά από τη ρίζα ως τις άκρες . Τώρα, το κούρεμα, αντί απλώς να απομακρύνει τις φθορές , θα σας βοηθήσει να πετύχετε τον στόχο σας για μακριά, όμορφα μαλλιά.

download (4)

Εντατικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης μαλλιών

Ημέρα 1 η :

Ετοιμαστείτε – θέτοντας έναν στόχο για τα μαλλιά σας. Ο κομμωτής Kérastase θα σας βοηθήσει να πετύχετε το ιδανικό μήκος με ένα ξατομικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης Extentioniste.

Τονώστε– Η προπόνηση ξεκινά με ενδυνάμωση, εντατική επανόρθωση, και προετοιμασία στο κομμωτήριο:

Βήμα 1: επανεκκίνηση της τρίχας για 15 λεπτά.

Βήμα 2: μασάζ για ενεργοποίηση του τριχωτού, με το Serum Extentioniste.

Εβδομάδες 1-12:

Μακρύνετε– ακολουθήστε το πρόγραμμα του κομμωτή σας για να ενδυναμώσετε, να επανορθώσετε και να γυμνάσετε τα μαλλιά σας, ώστε να φτάσουν στο βέλτιστο μήκος. Μέσα στις 12 αυτές εβδομάδες, ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας, ο κομμωτής μπορεί να σας συμβουλεύσει να επισκέπτεσθε το κομμωτήριο μία φορά τον μήνα για την εφαρμογή ενός πρωτοκόλλου.

Ημέρα 90η:

Ελέγξτε την πρόοδο των μαλλιών σας με μια αξιολόγηση στο κομμωτήριο. Ο κομμωτής σας θα αποφασίσει αν τα μαλλιά σας είναι έτοιμα για κούρεμα και styling, ή αν χρειάζονται άλλο ένα πρωτόκολλο Extentioniste.

download (3)