Είναι γεγονός ότι η πτώση της θερμοκρασίας και η ξηρή ατμόσφαιρα στο σπίτι από το aircondition και το αερόθερμο επηρεάζουν την υγεία της επιδερμίδας μας. Τώρα περισσότερο από ποτέ λοιπόν έχουμε ανάγκη για εντατική περιποίηση. Αν μπορούμε να την έχουμε και στη θαλπωρή του σπιτιού μας, σε ένα προσωπικό spa day, ακόμα καλύτερα.

Η σουηδική skintech εταιρεία FOREO προτείνει την συσκευή UFO2 για σούπερ περιποίηση και υγιή λάμψη στην επιδερμίδα. Παράλληλα, η πρωτοποριακή της θερμοθεραπεία είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε μετά από μια δύσκολη ημέρα ή εβδομάδα. Η συγκεκριμένη συσκευή έχει αγαπηθεί όχι μόνο από χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως, αλλά και από τα μοντέλα στα backstage του Victoria Beckham fashion show, ενώ στο όνομά της ορκίζεται και η Rita Ora.

Το μυστικό κρύβεται στο συνδυασμό της πλούσιας παράδοσης στην κορεάτικη περιποίηση με την προηγμένη σουηδική τεχνολογία και σχεδιασμό. Οι T-Sonic παλμικές δονήσεις, η θερμοθεραπεία και η θεραπεία με φως LED μεταμορφώνουν την όψη του δέρματος και το προετοιμάζουν με τον καλύτερο τρόπο για να δεχτεί τα ενεργά συστατικά κάθε μάσκας προσώπου.

Για τη συνέχεια, ενδείκνυνται οι συμβατές sheet masks που κυκλοφορούν σε 13 παραλλαγές ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη. Η τελευταία προσθήκη, την οποία ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε, είναι η συλλογή Farm To Face, ενισχυμένη με premium φυσικά συστατικά – όπως η εξαιρετικά θρεπτική μάσκα Manuka Honey, με πολύτιμο μέλι manuka από τη Νέα Ζηλανδία. Ομορφιά, ευεξία και αρωματοθεραπεία. Τι άλλο να ζητήσεις κανείς;

Όλα τα προϊόντα FOREO είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα Sephora Greece στην Ελληνική αγορά, καθώς και στο foreo.com