Το καλοκαιράκι έρχεται και οι γάμοι έχουν την τιμητική τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις ως καλεσμένη, εκτός απ’την ατάκα “και στα δικά σου” που πλέον δεν ξέρεις πώς να την διαχειριστείς, είναι η επιλογή του ντυσίματος σου. Τι φόρεμα θα επιλέξεις, ποια παπούτσια ταιριάζουν περισσότερο, πώς θα φτιάξεις τα μαλλιά σου κτλ κτλ.

Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές κάνεις κάποια ατοπήματα, που συνήθως δεν τα καταλαβαίνεις κιόλας. Γι’αυτό θα σου πούμε ποια είναι αυτά τα 4 πράγματα που πρέπει να προσέξεις και να τα αποφεύγεις οπωσδήποτε.

#1. Λευκό φόρεμα

Ε, ναι! Αν φορέσεις λευκό φόρεμα, θα περάσεις άλλα μήνυματα στους υπόλοιπους καλεσμένους. Το λευκό ανήκει αποκλειστικά στη νύφη λόγω νυφικού, οπότε σίγουρα δεν θα τραβήξεις τα βλέμματα για καλό αν επιλέξεις να φορέσεις λευκό φόρεμα. Προτίμησε ένα κοραλί που και φέτος αποτελεί το πιο hot χρώμα του καλοκαιριού.

λευκό φόρεμα

#2. Καινούρια ψηλοτάκουνα

Εδώ συνήθως την πατάμε όλες. Όταν παίρνουμε το προσκλητήριο στα χέρια, τρέχουμε στα μαγαζιά για να αγοράσουμε είτε φόρεμα, είτε παπούτσια. Αυτό που δεν υπολογίζεις -κι εγώ, και όλες- είναι ότι τα καινούρια-τέλεια ψηλοτάκουνα που αγόρασες, το πιο πιθανόν είναι να σε κουράσουν πολύ. Αποτέλεσμα; Να σε χτυπήσουν, να πονάς σα να μην υπάρχει αύριο και να μη χαρείς και το γλέντι.

ψηλοτάκουνα

#3. Οτιδήποτε σέξι

Προφανώς θα δώσεις προσοχή στην στιλιστική σου επιλογή, αλλά φρόντισε αυτό που θα φορέσεις να μην φωνάζει από μακριά το πόσο σέξι είναι. Προτίμησε κάτι πιο σεμνό για να μην σε κοιτάνε όλοι περίεργα. Έτσι κι αλλιώς εκείνη η ημέρα, ανήκει αποκλειστικά στη νύφη.

σέξι

#4. Κοσμήματα που κάνουν θόρυβο

Τα γκλιν, γκλιν την ώρα του μυστηρίου θα κουράσει κι εσένα και τους γύρω σου. Προτίμησε κοσμήματα απλά και διακριτικά.

κοσμήματα

Τι μπορείς να φορέσεις όμως; Απάντηση: Παντελόνι!

Ναι κι όμως, το παντελόνι αποτελεί πάντα μια ok & safe επιλογή για έναν γάμο. Προτίμησε ένα ψηλόμεσο παντελόνι ή μια ολόσωμη φόρμα που είναι και κομψή.

παντελόνι