Γιατί τα χείλη μπορούν να πουν πολλά! Ακόμα περισσότερα όμως μπορεί να πει το σχήμα των χειλιών σου. Ναι, καλά διάβασες. Ότι θέλει να μάθει κάποιος για τον χαρακτήρα σου είναι απλά διατυπωμένο πάνω στο πρόσωπο σου και το μόνο που έχει να κάνει είναι να διαβάσει τα χείλη σου!

Βρες παρακάτω το δικό σου σχήμα χειλιών και διάβασε τι δείχνει για τον χαρακτήρα σου!

Αποτύπωμα #1
print-1

Τα χείλη σου έχουν τριγωνικό σχήμα και αυτό για εσένα σημαίνει πως είσαι ένα άτομο που υπολογίζει πολύ τους γύρω του και θέλει να τους βοηθάει σε κάθε ευκαιρία. Δύσκολα θα αφήσεις ένα φίλο σου χωρίς τη συμπαράσταση σου σε μια δύσκολη στιγμή, ενώ τείνεις να είσαι η μαμά της παρέας. Ωστόσο το πάνω χείλος σου, παχύ και με έντονο το σημείο V, δείχνει ένα άτομο με εγωισμό και ισχυρή θέση και άποψη. Αν αποφασίσεις κάτι δύσκολα θα σου αλλάξει κάποιος γνώμη, ενώ τείνεις να έχεις πολύ ισχυρές απόψεις τις οποίες εκφράζεις εξίσου έντονα.

Αποτύπωμα #2
print-2

Το παραπάνω σχήμα χειλιών είναι το λεγόμενο διαμάντι και αν το έχεις ίσως να είσαι κιόλας. Οι άνθρωποι με χείλια διαμάντι τείνουν να είναι φιλάνθρωποι με έντονες κοινωνικές και ανθρωπιστικές ανησυχίες. Βοηθούν τους άλλους και γίνονται εύκολα ο μέντορας κάποιου, ακόμα και το πρότυπο του. Είναι άτομα πετυχημένα τόσο επαγγελματικά όσο και συναισθηματικά. Είναι αρκετά ανεξάρτητα άτομα, λατρεύουν όμως και την συντροφικότητα. Ενώ τέλος επιδιώκουν σταθερές σχέσεις στη ζωή τους.

Αποτύπωμα #3
print-3

Το παραπάνω αποτύπωμα είναι επίσης τριγωνικό αλλά με πολύ πιο έντονο το σημείο V που δείχνει ένα άτομο που θέλει να κάνει τους άλλους να παιρνούν όμορφα και να διασκεδάζουν. Η φιλοξενία κυλάει στο αίμα σου, υπάρχουν όμως και φορές που όλα αυτά περνάνε στο άλλο άκρο και το συγκεκριμένο άτομο ίσως δίνει περισσότερα από όσα παίρνει πίσω. Πέρα από αυτό, είναι άτομο ανοιχτό σε νέα πράγματα, δραστήριο και χαρούμενο, που ενθουσιάζεται, συγκινείται και επιδιώκει να ζει τη ζωή του στο τέρμα.

Αποτύπωμα #4
print-4

Ένα αρκετά ιδιαίτερο άτομο, χαμηλών τόνων, έμπιστο, ευαίσθητο και ήρεμο. Το σχήμα των χειλιών, μαζί με το ίδιο πάχος του πάνω και του κάτω χείλους δείχνουν πως πρόκειται για ένα άτομο που του αρέσει να περνάει χρόνο μόνο του, να σκέφτεται, να γράφει, να ονειρεύεται και να σχεδιάζει την επόμενη του κίνηση. Το επόμενο ταξίδι ή τον επόμενο επαγγελματικό του στόχο. Τα συγκεκριμένα ατομα αντλούν έμπνευση από τα πάντα γύρω τους και έχουν μια καλλιτεχνική φλέβα και μια λατρεία για οτιδήποτε όμορφο και αρμονικό.

Αποτύπωμα #5
print-5

Το συγκεκριμένο αποτύπωμα ονομάζεται “φάντασμα” και ο λόγος είναι γιατί είναι τόσο αχνό και απαλό που είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχει. Το συγκεκριμένο άτομο τείνει να παίρνει πολύ προσωπικά κάθε αποτυχία, διαμάχη ή σύγκρουση και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα πάντα. Άτομο με πολύ έντονα συναισθήματα, που δεν αποφορτίζεται εύκολα και κρατάει τα περισσότερα μέσα του.