Εκτός από pop star τραγουδίστριες και εντυπωσιακές γυναίκες, φαίνεται ότι η Jennifer Lopez και η Lady Gaga έχουν τελευταία ένα ακόμα κοινό. Δείχνουν ιδιαίτερη αδυναμία στα σχέδια παπουτσιών της limited edition συλλογής Jimmy Choo x Timberland.

Το διαχρονικό Timberland μποτάκι εμπλουτίζεται με μια glamorous Jimmy Choo πινελιά και δημιουργεί το απόλυτο must have του chic casual στιλ. Η φωτογράφιση για την καμπάνια έγινε σε μια έρημο της Καλιφόρνια με πρωταγωνιστές το μοντέλο, skater και surfer Evan Mock και την επιχειρηματία ομορφιάς Kristen Noel Crawley. Το urban attitude γεμίζει αντιθέσεις το άγριο φυσικό τοπίο, ενώ το σκηνικό με τους καθρέφτες δημιουργεί ένα τρομερό εφέ.

Ακόμη, στα πλαίσια της υπόσχεσης της Timberland να φυτέψει 50 εκατ. δέντρα στα επόμενα πέντε χρόνια, ένα δέντρο θα φυτεύεται για κάθε ζευγάρι Jimmy Choo x Timberland μποτάκια που θα δημιουργείται. Με γκλίτερ ή κρύσταλλα, αποκτώντας ένα σχέδιο από την limited edition αυτή συλλογή θα κάνεις ταυτόχρονα την εμφάνισή σου και το περιβάλλον πιο όμορφα.

Θα τα βρεις στα καταστήματα Kalogirou (https://www.kalogirou.com/).