Ποιο είναι το αγαπημένο καλλυντικό των γυναικών που αν ανοίξεις τη τσάντα (λέω εγώ τώρα τη δική μου, ένα παράδειγμα δίνω) θα βρεις 3 μέσα; Ναι σωστά κατάλαβες, το κραγιόν και επειδή αναρωτιέσαι τι τύπος είσαι μπορούμε να στο αποκαλύψουμε από το κραγιόν σου μόνο.

Nude Αποχρώσεις

Αυτές που επιλέγουν τέτοιου είδους αποχρώσεις είναι αρκετά στοργικές και ρομαντικές. Επιπλέον τους αρέσει τόσο πολύ γι’ αυτό και το πρώτο ραντεβού επιλέγουν αυτό το χρώμα.

 

 

Μπορντώ Αποχρώσεις 

Για σένα που είσαι εντυπωσιακή αλλά και ταυτόχρονα ιδιαίτερη το χρώμα σου είναι σίγουρα το μπορντώ. Αποπνέει μια θηλυκότητα ενώ ταυτόχρονα θες συχνά να γίνεσαι αντικείμενο θαυμασμού.

 

Μωβ Αποχρώσεις 

Η ένταση που δίνει το μωβ χρώμα δηλώνει ότι η συγκεκριμένη γυναίκα που το φορά είναι ανεξάρτητη αλλά και αυτόνομη. Όσο και αν σου φανεί περιέργο εξαιτίας του ιδιαίτερου αυτού χρώματος, όσες το επιλέγουν είναι κοπέλες γεννημένες για οικογένεια.

 

 

Κόκκινες Αποχρώσεις

Κόκκινο χρώμα για εσένα που είσαι τολμηρή και δημιουργική. Επίσης να ξέρεις πως το κόκκινο χρώμα δηλώνει συχνά πως ξέρεις να περνάς καλά και αυτός είναι ο λόγος που βγαίνεις συχνά έξω.

 

Ροζ Αποχρώσεις 

Αν είσαι κοινωνική και θες να περνάνε καλά οι γύρω σου τότε σίγουρα επιλέγεις το ροζ χρώμα. Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι όσες γυναίκες βρίσκονται σε διευθυντικές θέσεις επιλέγουν το συγκεκριμένο χρώμα.

Το L’Absolu Rouge Drama Matte: αναπάντεχο και χωρίς κανέναν συμβιβασμό ως προς την άνεση, αυτό το σούπερ ματ κραγιόν δημιουργήθηκε για τις γυναίκες που λατρεύουν να παίζουν με τις αποχρώσεις και τα τολμηρά φινιρίσματα, αφού συνδυάζει τα φωτεινά χρώματα με το απόλυτα ματ τελείωμα και την εξαιρετικά άνετη υφή. Μετά τις sheer και τις κρεμώδεις αποχρώσεις που λανσαρίστηκαν το 2016, φέτος το L’Absolu Rouge δίνει νέο νόημα στην τάση του ματ –ή μάλλον του απόλυτου ματ με το νέο L’Absolu Rouge Drama Matte η τάση αυτή αγγίζει απίστευτα επίπεδα άνεσης, έντασης και κομψότητας.