Τα πετυχημένα καλοκαιρινά looks ξεκινούν πάντα από τη ντουλάπα. “Κλειδί” για τις άψογες εμφανίσεις είναι να επιλέγεις κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους εύκολα, προσφέροντας λύση στο αιώνιο αίνιγμά σου “δεν ξέρω τι να φορέσω σήμερα”.

 

Μετά από μήνες χαμηλών θερμοκρασιών (και, ας είμαστε ειλικρινείς, μια άνοιξη που για πολλούς έμοιαζε με χειμώνα), είμαστε έτοιμοι πια να υποδεχτούμε την πιο ένδοξη εποχή ολόκληρου του χρόνου, που δεν είναι άλλη από το καλοκαίρι.

Αέρινα, λινά φορέματα, ζωντανά χρώματα που φαίνονται απίστευτα σε συνδυασμό με το ηλιοκαμένο δέρμα πρωταγωνιστούν πάντα αυτή την εποχή. Είναι μια περίοδος άλλωστε που θέλουμε να φοράμε κάτι εύκολο, το οποίο όμως είναι κομψό και αναβάζει τη διάθεσή μας στα ύψη.

Εξαιρετικές προτάσεις σε φορέματα, σορτς, τοπάκια και μαγιό για τη γυναίκα περιλαμβάνει και η καλοκαιρινή συλλογή της Funky Buddha, την οποία θα βρεις σε όλα τα Funky Buddha stores και online.

Η Funky Buddha μάλιστα ταξίδεψε στο μαγευτικό νησί της Κρήτης για να αποτυπώσει φωτογραφικά και σκηνοθετικά το concept της νέας της καμπάνιας “The Hidden Oasis”.

Εκεί, στο Φοινικόδασος Βάι, ο φακός ακολουθεί την πορεία τεσσάρων φίλων που τολμούν ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού τους. Aναζητώντας μία κρυμμένη όαση, δραπετεύουν από τον χρόνο και τον χώρο και δημιουργούν τις δικές τους στιγμές ευτυχίας σε ένα απομονωμένο εξωτικό νησί.

Περιτριγυρισμένοι από το καθαρό γαλάζιο της θάλασσας, τον καταπράσινο βραχίονα της φύσης και τις χρυσές ηλιαχτίδες του ήλιου, οι φίλοι, σαν ιθαγενείς, χτίζουν τη δική τους παραδεισένια καλύβα, χορεύουν στους ρυθμούς της μουσικής ενός τζέμπε με καρύδες στα χέρια και ζουν την κάθε στιγμή!

Leave a Reply

Your email address will not be published.