Πολλές είναι οι φορές μέσα στην καθημερινότητα μας που αντιμετωπίζουμε μικροτραυματισμούς είτε εμείς είτε οι μικροί μας φίλοι. Όλα αυτά τα χρόνια όμως, για την ακρίβεια από το 1992, η Hansaplast είναι δίπλα μας για να μας δώσει την βοήθεια που έχουμε ανάγκη.

Και ναι, κατάλαβες πολύ καλά! Γιορτάζει 100 ολόκληρα χρόνια από την κυκλοφορία της, έναν αιώνα πρωτοποριακής φροντίδας των πληγών. Εμείς θα τους ευχηθούμε πάντως να τα χιλιάσουν!

Το εμβληματικό brand Hansaplast:

Είναι πρωτοπόρο στη φροντίδα των πληγών από το 1922, και συνεχίζει να καινοτομεί, με προϊόντα που προστατεύουν από τα βακτήρια και στηρίζουν τη βιωσιμότητα.

Πλησιάζοντας στα 100στα του γενέθλια, σημειώνει αριθμούς ρεκόρ στον αριθμό επιθεμάτων που παράγει σε ημερήσια βάση, ο οποίος ισοδυναμεί με τον πληθυσμό της Ελλάδας (10,089,849).

Σε συνεργασία με τοπικούς οργανισμούς του Ερυθρού Σταυρού σε οχτώ χώρες, η αξιόπιστη μάρκα φροντίδας πληγών, συνεχίζει την κοινωνική της αποστολή, η οποία είναι η εκπαίδευση παιδιών και γονέων σχετικά με τη σημασία των πρώτων βοηθειών.

Φέτος, θα λέγαμε πως είναι μια χρονιά ορόσημο για το Hansaplast καθώς τα τελευταία 100 χρόνια θεωρείται μια από τις πλέον αξιόπιστες μάρκες επιθεμάτων σε όλον τον κόσμο δίνοντας σε όλους μας την δυνατότητα να απολαμβάνουν τις αγαπημένες μας δραστηριότητες χωρίς περισπασμούς και παρέχοντας στις οικογένειες μας την καλύτερη προστασία από τους τραυματισμούς.

Μάλιστα, πρόσφατα παρουσίασε το πρώτο του κλιματικά ουδέτερο επίθεμα, το GREEN & PROTECT, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει την ίδια προστασία και επούλωση, αλλά με έναν πιο βιώσιμο τρόπο!

Πάντα νιώθουμε ασφαλείς και σίγουροι για την όποια μας κίνηση, έχοντας το Hansaplast δίπλα μας!