Το κουβανέζικο ρούμι Havana Club πρωταγωνιστεί εδώ και χρόνια στις καλοκαιρινές μας αναμνήσεις. Είτε σε δροσερά κοκτέιλ είτε μόνο του, αποτελεί «λατρεία». Φέτος, το brand θα κάνει και μία guest εμφάνιση στην ντουλάπα μας καθώς κυκλοφόρησε μία συλλεκτική σειρά ρούχων σε συνεργασία με το γαλλικό fashion brand Pigalle Paris.

Η συλλογή αποτελείται από μια limited edition φιάλη Havana Club 7, ένα δερμάτινο μπουφάν, ένα T-Shirt, ένα σετ φόρμας και από 2 πολύ ξεχωριστά αξεσουάρ. Με retro logo που συμπληρώνει τέλεια την αισθητική μας, άριστη ποιότητα ρούχων με ευφάνταστα σχέδια, τα θέλουμε όλα! 

Αυτή η ξεχωριστή συνεργασία μεταξύ των κορυφαίων brands Pigalle Paris και Havana Club υμνεί τα χρώματα και την κουλτούρα, τα οποία βρίσκονται στο επίκεντρο της καλλιτεχνικής δουλειάς του Stéphane Ashpool (σχεδιαστή και ιδρυτή του Pigalle Paris). Η συνεργασία του καλλιτέχνη και του fashion brand Pigalle Paris με το Havana Club είναι ένας φόρος τιμής στο ταξίδι του στην Κούβα, που του άλλαξε τη ζωή.

Σκοπός της συλλογής είναι να γιορτάσει την ανθρώπινη επαφή, τη συντροφικότητα και να χτίσει πάνω σε κοινές αξίες: την ισχυρή δέσμευση απέναντι στις τοπικές κοινωνίες και τη συνεχή στήριξη της διαφορετικότητας και της ενσωμάτωσης. Η αισθητική που βρίσκουμε στις συλλογές των ρούχων του και στα εμβληματικά, πολύχρωμα γήπεδα μπάσκετ που σχεδιάζει, αποτυπώνονται σε αυτή την ανεπανάληπτη συλλογή.

Θα την βρούμε και σε φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα! Είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε 2 σημεία με πρωταγωνιστικό ρόλο στην Αθηναϊκή street κουλτούρα: στο Dangerous Minds (Πλ. Μητροπόλεως 11, Αθήνα) και στο Ministry of Concrete (Αθανασίου Αξαρλιάν 5, Αθήνα).

Μάθετε περισσότερα για τη συλλογή: havana-club.com/havana-club-x-pigalle/