Σε όλους αρέσει ένα ωραίο μαύρισμα αλλά σε κανέναν η κοκκινίλα, το κάψιμο, η φαγούρα, το τσούξιμο και ο πόνος. Γι’ αυτό και κάθε έκθεση στον ήλιο πρέπει να γίνεται υπό την προστασία αντηλιακού, όλο το χρόνο αλλά ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες και ειδικά σε μια χώρα τόσο ηλιόλουστη όσο η Ελλάδα. Στα μέσα Μαΐου νιώθουμε ήδη το καλοκαίρι να μας υποδέχεται και οι πιο τολμηροί έχουν κάνει τις πρώτες βουτιές στη θάλασσα. Αυτό επιβάλει την αναζήτηση για μαγιό και αντηλιακά. Ξεκινήσαμε από το δεύτερο που είναι και το πιο σημαντικό για την υγεία της επιδερμίδας μας και ενθουσιαστήκαμε με τη νέα σειρά KORRES Γιαούρτι.

Όταν σκέφτεσαι Ελλάδα, σκέφτεσαι παράδοση και ένα από τα πιο παραδοσιακά και χαρακτηριστικά μας προϊόντα είναι το γιαούρτι. Δροσερό, ανάλαφρο, υπέροχο. Το ίδιο και τα αντηλιακά KORRES που είναι βασισμένα στην ισχυρή ενυδατική δράση και μοναδική δροσιά του γιαουρτιού, με διαφανείς στο δέρμα υφές. Το γιαούρτι είναι φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών και μπορεί να προσφέρει άμεση αναζωογονητική αίσθηση δροσιάς αλλά και ισχυρή ενυδάτωση που θρέφει το δέρμα.

©Archipelagos Institute

Εκτός από το «θαυματουργό» γιαούρτι, τα προϊόντα περιέχουν πανθενόλη, βιταμίνη Ε και φυτικά έλαια, συνθέσεις ιδανικές για το ευαίσθητο δέρμα, για να είναι ενυδατωμένο και προστατευμένο από τη φωτογήρανση. Προσφέρουν ευρύ φάσμα προστασίας UVA-UVB και χαρίζουν ενεργή ενυδάτωση με διάρκεια. Τα αντηλιακά KORRES Γιαούρτι έχουν αναπτυχθεί χωρίς σιλικόνες που είναι μη-βιοδιασπώμενες και χωρίς φίλτρα ενδεχομένως επιβλαβή για το θαλάσσιο περιβάλλον. Μια σειρά που προστατεύει όχι μόνο το δέρμα μας αλλά και το περιβάλλον.

©Vasilis Mentogiannis

Με αφορμή τη νέα αντηλιακή σειρά, η KORRES συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας Αρχιπέλαγος, με στόχο την προστασία των θαλασσών μας και τη στήριξη του εγχειρήματος επαναφύτευσης των θαλάσσιων λιβαδιών Ποσειδωνίας στο Αιγαίο. Αυτά τα «δάση των θαλασσών μας» έχουν θεμελιώδη ρόλο στη διατήρηση της υγείας και παραγωγικότητας των θαλασσών, ενώ συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση του αποτυπώματος άνθρακα.

Αντηλιακό Γαλάκτωμα Spray Σώματος + Προσώπου

Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος + Προσώπου

Δροσιστικό After-Sun Gel Προσώπου + Σώματος

 Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου + Ματιών

Αντηλιακή Κρέμα-Gel Προσώπου

Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου με Χρώμα