Αν είσαι τύπος που σου αρέσουν οι δραστηριότητες στη φύση, φέτος το χειμώνα θα χρειαστείς ένα ποιοτικό μπουφάν που θα σε προστατεύσει από το κρύο στα χιονοδρονικά κέντρα ή σε κάποιο ορεινό προορισμό.

Το εξελιγμένο Expedition X-Lätt Jacket είναι το πιο ελαφρύ πανωφόρι της σειράς 1974 Expedition της Fjällräven. Είναι κατασκευασμένο από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα πολυαμιδίου, για απόλυτη προστασία από το κρύο και τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Πως γεννήθηκε το πρώτο Expedition Down Jacket

Το πρώτο Expedition Down Jacket «γεννήθηκε» από μια πολύ βασική ανάγκη, την αντιμετώπιση του κρύου. Κατά τη διάρκεια μιας χειμερινής αποστολής στη Βόρεια Σουηδία, όπου επικρατούσαν δύσκολες καιρικές συνθήκες, ο Åke Nordin, ιδρυτής της Fjällräven, βρέθηκε παγωμένος.

Πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ μέσα στα χιόνια. Μετά από αυτή την εμπειρία ζωής, ο Åke έδωσε υπόσχεση στον εαυτό του να δημιουργήσει ένα μπουφάν που θα προσέφερε απόλυτη προστασία από το κρύο. Έτσι, δημιουργήθηκε το Expedition Down Jacket, το εμβληματικό Jacket της Fjällräven, που αποτελεί την πρώτη επιλογή των εξερευνητών για πεζοπορίες σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Ως συνέχεια της θρυλικής σειράς Expedition του 1974, η Fjällräven παρουσιάζει το Expedition X-Lätt Jacket. Προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και λειτουργικότητα. Είναι ιδανικό για κάθε δραστηριότητα στη φύση. Με συνθετική μόνωση 60g/sqm μπορεί και διατηρεί τις θερμαντικές του ιδιότητες ακόμα και αν βραχεί εντελώς.

Το πρωτοποριακό Expedition X-Lätt Jacket, όπως και όλα τα μπουφάν της σειράς, έχουν δημιουργηθεί από 100% ανακυκλωμένο ύφασμα πολυαμιδίου, τόσο στην εξωτερική ύφανση, όσο και στην επένδυση, αποτελώντας έτσι την καταλληλότερη επιλογή για όλους τους διαφορετικούς τύπους δραστηριοτήτων στη φύση, όλο το χρόνο.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Διαβάστε επίσης: 

6 ξεχωριστά μπλουζάκια για να συνδυάσεις το oversize παλτό σου