Ο οίκος KILIAN PARIS διοργάνωσε ένα μοναδικό party στο Beach Club του θρυλικού ξενοδοχείου Carlton Cannes για το κλείσιμο των εκδηλώσεων του 76ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, στο οποίο καλεσμένη του οίκου από την Ελλάδα, ήταν η σχεδιάστρια μόδας Βάσια Κωσταρά.

Με οικοδεσπότη της βραδιάς τον Kilian Hennessy ιδρυτή της KILIAN PARIS, το party στο Beach Club του Carlton αποτέλεσε ένα από κορυφαία events που έλαβαν χώρα στις Κάννες, απογειώνοντας τα nightlife vibes της La Croisette.

Η Βάσια Κωσταρά, ξεχώρισε ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του KILIAN PARIS τόσο με την παρουσία της την προηγούμενη ημέρα στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ, όσο και στο Beach Club του ανακαινισμένου ξενοδοχείου, το οποίο άνοιξε ξανά τις πύλες του με αφορμή το φετινό Φεστιβάλ.

Στην εκδήλωση του οίκου των εμβληματικών αρωμάτων, παρευρέθηκε ο Sir John, ο πρώτος Makeup Creative Director του brand καθώς και υψηλοί καλεσμένοι από όλο τον κόσμο, οι οποίοι απόλαυσαν ένα μοναδικό cocktailing party με top mixologists παγκοσμίου φήμης που τους πρόσφεραν μια ανεπανάληπτη εμπειρία αισθήσεων, αποπνέοντας τη χαρακτηριστική ταυτότητα του brand. Eντυπωσιακά bartending shows σε τέσσερα KILIAN Bars στην παραλία της Γαλλικής Ριβιέρας συνόδευσαν cocktails εμπνευσμένα από τα iconic αρώματα του KILIAN PARIS, Angels’ Share, Blue Moon Ginger Dash και Can’t stop loving You.

Μεταξύ των υψηλών καλεσμένων οι οποίοι παρευρέθηκαν στο πάρτι ηταν οι Olivia Culpo, Jourdan Dunn, Jordan Barrett, Poppy Delevingne, Shanina Shaik, Coco Rocha, Lena Mahfouf, Halima Aden, Carmella Rose, Jessica Wang, Yi Zhou, Jason Rembert, John Nollet, Halima Aden, Ellen Won Unwerth και πολλοί άλλοι.

@kilianparis