Μας αρέσει σε εμάς τις γυναίκες να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και σίγουρα το μακιγιάζ είναι από τα ευαίσθητα σημεία μας. Εξαιτίας, μάλιστα, των καθημερινών μας υποχρεώσεων, είμαστε πάρα πολύ συχνά βαμμένες, κάτι το οποίο όμως δεν είναι και το ιδανικό για την επιδερμίδα μας.

Όπως έχουμε ξαναπεί αρκετές φορές, αυτό που χρειαζόμαστε πραγματικά όταν επιστρέφουμε στο σπίτι μας, είναι ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ, που θα απομακρύνει από το πρόσωπο μας όχι μόνο το μακιγιάζ αλλά και την σκόνη που δέχεται η επιδερμίδα μας κατά την έκθεση της σε εξωτερικούς χώρους.

Η BIODERMA, η εταιρεία με το νούμερο 1 νερό ντεμακιγιάζ στον κόσμο, πριν από κάποιες ημέρες, μας έκανε την ζωή ευκολότερη, κυκλοφορόντας το Sensibio H2O Eye. Το νέο διφασικό νερό micellaire υψηλής ανοχής για τα μάτια και τα χείλη, που αφαιρεί το αδιάβροχο μακιγιάζ, ενώ παράλληλα προστατεύει και ενισχύει το δερματικό φραγμό.

Τώρα το καλοκαίρι ειδικά, οι περισσότερες γυναίκες χρησιμοποιούν και αδιάβροχο μακιγιάζ, το οποίο είναι και πιο δύσκολο να αφαιρεθεί, αλλά με το Sensibio H2O Eye, το ντεμακιγιάζ του αδιάβροχου μακιγιάζ, φαντάζει παιχνιδάκι.

Κατά την παρουσίαση του προϊόντος, οι καλεσμένοι, εκπρόσωποι από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα, celebrities και influencers παρευρέθηκαν στο garden space του Ecali Club, για να γνωρίσουν από κοντά το νέο διφασικό νερό micellaire Sensibio H2O Eye. Επίσης, είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μόνοι τους ότι η αφαίρεση του αδιάβροχου μακιγιάζ γίνεται πλέον παιχνίδι μέσω μιας επί τόπου δοκιμής.

Μια όμορφη πρωινή συνάντηση ολοκληρώθηκε με ένα yoga meditation session χαρίζοντας ενέργεια σε νου και ψυχή για το υπόλοιπο της μέρας.

Τώρα πια, δεν θα δυσανασχετείς όταν έρχεται η ώρα του ντεμακιγιάζ, γιατί η διαδικασία πλέον είναι εύκολη και αποτελεσματική.