Όταν είσαι γύρω στα 20 σε ενδιαφέρει περισσότερο το μακιγιάζ και λιγότερο η περιποίηση της επιδερμίδας σου. Ο χρόνος είναι με το μέρος σου, το δέρμα σου λάμπει και κατά βάθος πιστεύεις ότι θα μείνει έτσι για πάντα, για την ακρίβεια το θεωρείς δεδομένο. Η αλήθεια ωστόσο είναι πως πρόκειται για την ιδανική δεκαετία πρόληψης και περιποίησης της επιδερμίδας ώστε να διατηρήσεις τη σφριγηλότητα και λαμπερή όψη της για πολλά πολλά χρόνια.

Το πιο σημαντικό που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για το δέρμα της είναι να το προστατεύει από τον ήλιο. Η αντηλιακή προστασία είναι απαραίτητη κάθε μέρα, όλη μέρα, ειδικά σε χώρες τόσο ηλιόλουστες όπως η δική μας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιβραδύνεις τα σημάδια του χρόνου και τώρα που βρίσκομαι στη μέση της δεκαετίας των 30 εύχομαι να τηρούσα πιο ευλαβικά την εφαρμογή του αντηλιακού στο πρόσωπό μου ή τουλάχιστον να υπήρχε το Capital Soleil UVAge Daily της Vichy.

Το UV-AGE DAILY βασίζεται σε ένα αλάνθαστο προστατευτικό φίλτρο UV με τεχνολογία Netlock, κατοχυρωμένη με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, αλλά και δερματολογικά ενεργά συστατικά, σε μια αόρατη, υδάτινη, υγρή σύνθεση. Δεν είναι κολλώδης ή λιπαρή και δεν αφήνει λευκά ίχνη στην επιδερμίδα κατά την εφαρμογή. Το σπουδαιότερο όμως είναι ότι συνδυάζει ισχυρή αντηλιακή προστασία SPF+50 με την καταπολέμιση των σημαδιών της φωτογήρανσης, χάρη στη σύνθεση με νιασιναμίδη, πεπτίδια, κλάσματα προβιοτικών και ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichy.

Προφανώς δεν μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω και να συμβουλεύσω το νεότερο εαυτό μου να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην αντηλιακή προστασία. Μπορώ όμως να αρχίσω να χρησιμοποιώ τώρα όμως το Capital Soleil UVAge Daily της Vichy