Το σνακ είναι σημαντικό για να κρατάς μια ισορροπημένη διατροφή ειδικά όταν είσαι όλη μέρα εκτός σπιτιού. Το σνακ πρέπει να μη το ξεχνάς και είναι εύκολο να το έχεις πάντα μαζί σου!

Απαντώντας στις διεθνείς διατροφικές τάσεις και σε συνέχεια της μεγάλης αποδοχής των ρυζογκοφρετών της, η Agrino λανσάρει μια παγκόσμια καινοτομία στα σνακ: τσιπς από ελληνικό καστανό ρύζι, όσπρια και φυσικά συστατικά.

Τα ολοκαίνουργια Agrino Rice Chips περιέχουν έναν ιδανικό συνδυασμό ελληνικού καστανού ρυζιού, πλούσιο σε φυτικές ίνες, και οσπρίων, βασική πηγή φυτικών πρωτεϊνών. Επειδή δεν είναι τηγανισμένα, περιέχουν τουλάχιστον 50% λιγότερα λιπαρά και λιγότερες θερμίδες από τα συνηθισμένα πατατάκια. Δεν περιέχουν γλουτένη, τεχνητά αρώματα ή χρώματα, ενώ είναι vegan & νηστίσιμα.

Το πρώτο απόλυτα υγιεινό σνακ σε μορφή τσιπς παράγεται σε ειδικά σχεδιασμένη γραμμή στο εργοστάσιο της Agrino στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, χρησιμοποιώντας τη διεργασία popping ρυζιού και οσπρίων, που επιτυγχάνεται και στις ρυζογκοφρέτες.

Η απολαυστική σειρά Agrino Rice Chips απευθύνεται σε όλες τις γευστικές προτιμήσεις και ηλικίες, αφού περιλαμβάνει 5 προσεκτικά σχεδιασμένους κωδικούς τόσο κλασικών όσο και μοναδικών γεύσεων:

  • Aegean herbs
  • Sour cream & onion
  • Ketchup
  • Hummus
  • Creamy mushroom

Τα καινοτόμα Agrino Rice Chips κυκλοφορούν σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία 60 γραμμαρίων και, συνοδευόμενα από μια ιδιαίτερα δημιουργική και δυνατή διαφημιστική καμπάνια, θα τα βρούμε στο σύνολο της αγοράς του οργανωμένου λιανεμπορίου, αλλά και της μικρής λιανικής.