Τo Sports Illustrated είναι γνωστό για τις σούπερ σέξυ φωτογραφίσεις του, οι οποίες έχουν αφήσει ιστορία. Σήμερα, γράφει ξανά ιστορία με ένα νέο κεφάλαιο, αυτό στο οποίο περιλαμβάνει στο runway  του ‘Miami Swim Week’ γυναίκες κάθε «σχήματος» και «χρώματος», γυναίκες με πραγματικά σώματα, που είναι επίσης απίστευτα σέξυ.

Με αυτόν τον τρόπο, το περιοδικό μας θυμίζει ότι το μόνο που μας λείπει για να καθρεπτίσουμε τον ωραιότερο μας εαυτό ενώ φοράμε μαγιό, είναι η αυτοπεποίθηση. Ούτε μερικά κιλά, ούτε το χρώμα μας, ούτε ακόμη και η αναπηρία μας.

Με στόχο να «επαναπροσδιοριστεί η συζήτηση γύρω από το τι θεωρείται κοινωνικά ωραίο» το brand παρουσίασε μοντέλα που διαφέρουν από τα πρότυπα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε να περπατούν οι πασαρέλες. Το αποτέλεσμα; Μας εμπνέει και εμάς, τις καθημερινές γυναίκες, να φορέσουμε το μαγιό μας και να εμφανιστούμε χωρίς αναστολές φέτος στην παραλία.

Είδαμε μοντέλα με κυτταρίτιδα, ραγάδες, «ψωμάκια», μοντέλο σε αναπηρικό καροτσάκι (δεν ξεχνάμε ότι και τα άτομα με αναπηρία έχουν θέση στις παραλίες και παντού), μοντέλο 57 ετών με ύψος 1,51 και φυσικά μοντέλα έγχρωμα.

Διαβάστε ακόμη: To Australian Fashion Week 2021 αποτίει – επιτέλους – φόρο τιμής στους αυτόχθονες πληθυσμούς