Αγαπημένη μου φίλη, εσύ που περιμένεις πως και πώς να κάνει πρεμιέρα καμία καλή ταινία για να πας στο αγαπημένο σου σινεμά, θα μάθεις κάτι που θα σου αρέσει πολύ!

Σήμερα έκανε πρεμιέρα μια υπέροχη ταινία, που είναι περιπέτεια δράσης και έχει ήδη πολυσυζητηθεί! Το «THE GRAY MAN» σε περιμένει στις κινηματογραφικές αίθουσες για να το απολαύσεις.

Πρωταγωνιστεί και ο Ryan Gosling… αφήνω αυτό εδώ…!

Πληροφορίες ταινίας

Ο «Gray Man» είναι ο πράκτορας της CIA Κόρτ Τζέντρι (Ράιαν Γκόσλινγκ), γνωστός και ως «Σιέρα Σιξ». Ο Τζέντρι, που ήταν κάποτε ένας εξαιρετικά ικανός κι εγκεκριμένος από την Υπηρεσία έμπορος θανάτου, απελευθερώνεται από ένα ομοσπονδιακό σωφρονιστικό ίδρυμα και στρατολογείται από τον προϊστάμενό του, Ντόναλντ Φιτζρόι (Μπίλι Μπομπ Θόρντον). Όμως τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ο Σιξ είναι ο στόχος, τον οποίο κυνηγά σε όλο τον κόσμο ο Λόιντ Χάνσεν (Κρις Έβανς), πρώην συνεργάτης του στη CIA, που δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα μέχρι να τον εξουδετερώσει. Η πράκτορας Ντάνι Μιράντα (Άνα ντε Άρμας) φροντίζει για την προστασία του. Θα τη χρειαστεί.

The Gray Man (2022) Ana de Armas as Dani Miranda. Courtesy of Netflix © 2022

Σκηνοθεσία: Anthony Russo & Joe Russo
Ηθοποιοί: Ana de Armas, Jessica Henwick, Ryan Gosling, Billy Bob Thornton, Alfre Woodard, Robert Kazinsky, Wagner Moura, Julia Butters, Chris Evans
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

Δες το trailer της ταινίας, εδώ!