Η άνοιξη είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων και αναζωογόνησης. Είναι μια εποχή του χρόνου που η φύση ζωντανεύει και ο αέρας γεμίζει με το γλυκό άρωμα των ανθισμένων λουλουδιών. Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που σηματοδοτούν την άνοιξη, το άρωμα είναι ένα από τα πιο σημαντικά. Εδώ είναι τρία πράγματα για την άνοιξη, που χωρίς αυτά δεν μπορούμε να την βιώσουμε στο έπακρο!

Ανανέωση

Η άνοιξη είναι επίσης μια εποχή ανανέωσης, τόσο στη φύση όσο και στη ζωή μας. Καθώς το χιόνι λιώνει και τα λουλούδια αρχίζουν να ανθίζουν, μας υπενθυμίζεται ότι είναι δυνατή η νέα ανάπτυξη. Αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εστιάσουμε στην αυτοφροντίδα και στην προσωπική ανάπτυξη, καθώς απορρίπτουμε τις παλιές μας συνήθειες και αφήνουμε χώρο για νέες. Είναι μια ευκαιρία να αφήσετε το παρελθόν και να αγκαλιάσετε τις δυνατότητες του μέλλοντος.

Υπαίθριες δραστηριότητες

Με τον θερμότερο καιρό και τις μεγαλύτερες μέρες, η άνοιξη είναι η τέλεια στιγμή για να βγείτε έξω και να απολαύσετε λίγο καθαρό αέρα. Είτε πρόκειται για πεζοπορία, για ποδηλασία ή απλώς για έναν χαλαρό περίπατο, δεν υπάρχει έλλειψη υπαίθριων δραστηριοτήτων για να απολαύσετε. Η άνοιξη είναι επίσης μια εξαιρετική εποχή για να επανέλθουμε σε φόρμα, καθώς ρίχνουμε τα χειμωνιάτικα παλτό μας και αρχίζουμε να νιώθουμε περισσότερη ενέργεια.

Άρωμα

Η άνοιξη είναι μια εποχή φρέσκων, λουλουδιών αρωμάτων. Καθώς οι μέρες γίνονται όλο και μεγαλύτερες, ο κόσμος γύρω μας γεμίζει με το γλυκό άρωμα των ανθισμένων λουλουδιών. Τα ανοιξιάτικα αρώματα έχουν συνήθως ελαφριά, φρουτώδη αρώματα, με νότες γιασεμιού, τριαντάφυλλου και άλλων ανοιξιάτικων ανθέων. Αυτά τα αρώματα μπορούν να μας βοηθήσουν να νιώθουμε αναζωογονημένοι και γεμάτοι ενέργεια και είναι ιδανικά για να τα καλωσορίσουμε στη νέα σεζόν. Αρχίζει με μια λευκή σελίδα. Δίνοντας φωνή στο μελάνι και στις ιδέες. Αφήνοντας τη φαντασία και τις αισθήσεις να χαράξουν την πορεία τους πάνω στο χαρτί, καθώς τα όνειρά σας–και ο κόσμος ο ίδιος ξεπροβάλλουν σιγά σιγά. Έτσι πάντα άρχιζαν τα πράγματα για τους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο. Συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, και των Desmond Knox-Leet, Christiane Montadre-Gautrot και Yves Coueslant, των τριών πολυμαθών δημιουργών που, ενωμένοι από την κοινή αγάπη τους για την ομορφιά, την τέχνη και  τη ζωγραφική, έδωσαν στον κόσμο την Diptyque. Ένα μοναδικό χαρακτηριστικό του Οίκου είναι το γεγονός ότι οι ευωδιές ανακαλύπτονται πρώτα με τα μάτια και μέσα από τη γραφιστική έκφραση,που πάντοτε έπαιζε ενεργό ρόλο στην αφήγηση και τη δημιουργία των αρωμάτων μας. Μια λευκή κόλλα χαρτί και μια μαύρη πινελιά, υποκινούν μια δημιουργική κίνηση που ενώνει τη μύτη και το χέρι. Η όραση, η όσφρηση, η έφεση στον συμβολισμό, όλα δένουν μεταξύ τους σε μια μοναδική διαδικασία οσφρητικής δημιουργίας – μια πραγματικά συναισθητική εμπειρία.

Η άνοιξη είναι μια εποχή νέων ξεκινημάτων, ανανέωσης και υπαίθριων δραστηριοτήτων. Το άρωμα είναι ένα σημαντικό μέρος αυτής της σεζόν, καθώς αιχμαλωτίζει την ουσία των φρέσκων, λουλουδιών αρωμάτων που γεμίζουν τον αέρα. Είτε θέλετε να αναζωογονήσετε το πνεύμα σας, να ανανεώσετε την ενέργειά σας ή απλά να απολαύσετε την ομορφιά της φύσης, η άνοιξη είναι η τέλεια εποχή για να το κάνετε. Γιατί λοιπόν να μην πάρετε ένα μπουκάλι από το αγαπημένο σας ανοιξιάτικο άρωμα και να βγείτε εκεί έξω και να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η όμορφη εποχή;