Αυτές οι γιορτινές μέρες διαχέουν στην ατμόσφαιρα μια μοναδική αίσθηση ζεστασιάς που μας αγγίζει την ψυχή. Τι πιο σημαντικό λοιπόν να νιώθουμε αυτή την ζεστασιά και στην καρδιά μας.

Σου έχουμε λοιπόν ένα πολύ τρυφερό και ζεστό νέο που σίγουρα θα σε συναρπάσει! Έξι σπουδαστές του Κολλεγίου Βακαλό σχεδιάζουν 12 συλλεκτικά ζευγάρια CHARMing Socks σε συνεργασία με την KALOGIROU και στηρίζουν την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Στο πλαίσιο της ενέργειας «Ζεστά πόδια – Ζεστή καρδιά» σπουδαστές του Κολλεγίου Βακαλό Art & Design σε συνεργασία με την KALOGIROU δημιούργησαν δώδεκα μοναδικά σχέδια αποκλειστικά για το «Μαζί για το Παιδί» τα οποία αποτυπώθηκαν σε μία συλλογή «Charming Socks» και διατίθεται αποκλειστικά από την KALOGIROU.

Αυτό και αν είναι μια πολύ σημαντική κίνηση αγάπης. Κίνηση που σίγουρα πλημμυρίζει την καρδιά όλων μας με ουσιαστική ζεστασιά!

Η Ένωση Μαζί για το Παιδί, σε συνεργασία με τη νεότερη γενιά εθελοντών της, αγκαλιάσουν την ενέργεια στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Together we Create». To «Together we Create» είναι μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε από νέους ανθρώπους, με στόχο να προσφέρουν στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Μέσα από εναλλακτικά projects και δημιουργικούς τρόπους συνεργασίας, η πρωτοβουλία «Together we Create», δημιουργεί προστιθέμενη αξία και φέρνει κοντά στην Ένωση, νέους που θέλουν να συμβάλλουν στους σκοπούς της, με το δικό τους τρόπο.

Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η στήριξη του πολυσήμαντου έργου που πραγματοποιεί καθημερινά η Ένωση ώστε κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της χώρας μας να έχει πρόσβαση σε βιώσιμες συνθήκες διαβίωσης και σε ίσες ευκαιρίες. Πόσο σημαντικό είναι αυτό…

Οι σπουδαστές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση με ενθουσιασμό και έγιναν μέρος του παζλ της καρδιάς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό. Εδώ, οφείλουμε να πούμε σε αυτούς τους σπουδαστές, ένα μεγάλο «Ευχαριστώ»!

Οι δημιουργίες αυτές μετουσιώνουν την γραφιστική τέχνη σε μηνύματα ελπίδας, αισιοδοξίας και καλοτυχίας.

Σχέδια αποτυπωμένα σε δώδεκα μοναδικά ζευγάρια με έμπνευσή από σύμβολα της αρχαιότητας, της τύχης, της προστασίας και της αναγέννησης.

Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των συλλεκτικών Charming Socks θα διατεθούν για την ενίσχυση της τηλεφωνικής Γραμμής 11525 της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» η οποία προσφέρει δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη σε εφήβους, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Με την πλήρη υποστήριξη της KALOGIROU, ως αποκλειστικό κανάλι πώλησης και προώθησής τους στα φυσικά καταστήματα και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.kalogirou.com, η συλλεκτική σειρά των «Charming Socks» τοποθετείται σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον υψηλής αισθητικής, ανάμεσα σε προϊόντα που αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο της μόδας.