Το να πάτε στη θάλασσα για ένα δροσιστικό μπάνιο είναι ένας ιδανικός τρόπος για να νικήσετε τη ζέστη του καλοκαιριού. Ωστόσο, η διατήρηση των μαλλιών σας μπορεί να είναι μια πρόκληση, καθώς ο ήλιος, το αλμυρό νερό και η άμμος καταστρέφουν τα μαλλιά. Αλλά μη φοβάσαι! Συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα πέντε κορυφαία χτενίσματα που θα κρατήσουν τα μαλλιά σας σικάτα και προστατευμένα ενώ απολαμβάνετε τη θάλασσα.

Braided Crown

Αυτό το κομψό και πρακτικό χτένισμα είναι τέλειο για μια μέρα στην παραλία. Για να πετύχετε αυτό το look, χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο τμήματα και πλέξτε κάθε πλευρά. Σταυρώστε τις πλεξούδες πάνω από το κεφάλι σας, στερεώνοντάς τις με καρφίτσες για να δημιουργήσετε ένα όμορφο στέμμα. Αυτό το χτένισμα κρατά τα μαλλιά σας μακριά από το πρόσωπό σας και ελαχιστοποιεί τα μπερδέματα, καθιστώντας το μια εξαιρετική επιλογή για κολύμπι.

Ψηλός κότσος με φουλάρι

Ανεβάστε το στυλ  σας με έναν ψηλό κότσο στολισμένο με ένα πολύχρωμο φουλάρι. Συγκεντρώστε τα μαλλιά σας σε μια ψηλή αλογοουρά και στρίψτε τα σε έναν κότσο, στερεώνοντάς τα με ένα λαστιχάκικ. Στη συνέχεια, τυλίξτε ένα πολύχρωμο φουλάρι γύρω από τον κότσο, δημιουργώντας μια κομψή και πρακτική εμφάνιση στην παραλία που προστατεύει επίσης τα μαλλιά σας από τον ήλιο και τον αέρα.

Fishtail Braid

Μια κοτσίδα ψαροκόκαλο αποπνέει μια χαλαρή ατμόσφαιρα, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για μια μέρα δίπλα στη θάλασσα. Αυτή η πλεξούδα φαίνεται περίπλοκη αλλά είναι εκπληκτικά εύκολη στη δημιουργία. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε δύο μέρη και σταυρώστε μικρές τούφες από το ένα τμήμα στο άλλο μέχρι να φτάσετε στην άκρη. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό και αβίαστα cool χτένισμα που θα κρατήσει τα μαλλιά σας ανέπαφα κατά τη διάρκεια της βουτιάς σας.

Messy Ponytail

Η κλασική αλογοουρά είναι μια διαχρονική επιλογή για μια μέρα στην παραλία. Αγκαλιάστε τη χαλαρή ατμόσφαιρα επιλέγοντας μια ακατάστατη αλογοουρά. Αφού δέσετε τα μαλλιά σας προς τα πίσω, τραβήξτε απαλά μερικές τουφίτσες για να δημιουργήσετε μια ελαφρώς ατημέλητη εμφάνιση. Αυτό το στυλ ταιριάζει τέλεια με όλους τους τύπους μαλλιών και είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να διατηρήσετε τα μαλλιά σας προστατευμένα και κομψά.

Διπλές γαλλικές πλεξούδες

Για όσες έχουν πιο μακριά μαλλιά, οι διπλές γαλλικές πλεξούδες είναι μια εξαιρετική επιλογή. Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και δημιουργήστε δύο ολλανδικές πλεξούδες σε κάθε πλευρά. Αυτές οι πλεξούδες όχι μόνο κρατούν τα μαλλιά σας ασφαλή αλλά και τα εμποδίζουν να μπερδεύονται στον αέρα και το νερό.

Πριν μπείτε στη θάλασσα, θυμηθείτε να εφαρμόσετε ένα μαλακτικό ή ένα προστατευτικό σπρέι μαλλιών για να θωρακίσετε τα μαλλιά σας από τα σκληρά στοιχεία. Επιλέγοντας ένα από αυτά τα πέντε κορυφαία χτενίσματα, όχι μόνο θα φαίνεστε υπέροχες αλλά και θα έχετε μια ξέγνοιαστη και απολαυστική εμπειρία στην παραλία.