Εσύ που είσαι fashionistas, και εσύ που λατρεύεις καθετί πρωτοπόρο και ιδιαίτερο, ετοιμάσου να πάθεις πλάκα με μια νέα κυκλοφορία που θα σε συναρπάσει στα σίγουρα.

Η Havaianas συνεργάζεται με το πολυαγαπημένο streetwear brand MARKET, για μια νέα συλλογή τόσο ξεχωριστή που θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.

Η καινοτομία που παρουσιάζει η συλλογή, έχει πραγματοποιηθεί σε δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Havaianas, το TOP και το TRADI ZORI. Θα βρεις και τα δύο μοντέλα, για πρώτη φορά, να διαθέτουν ειδική επιφάνεια που αντιδράει στη θερμότητα, αλλάζοντας απόχρωση από μαύρο σε κόκκινο. Φανταστικό, έτσι;

Επίσης, τα συγκεκριμένα μοντέλα περιλαμβάνουν το λογότυπο «Market Havaianas», ενώ το TOP μοντέλο διαθέτει ακόμη μια παιχνιδιάρικη σημείωση στο πλαϊνό μέρος της σαγιονάρας, αναφέροντας «Caution: Hot Sandal». Πώς να μην τραβήξεις τώρα τα βλέμματα όπου και αν κυκλοφορήσεις;! Γίνεται; Δεν γίνεται!

Και πως έγινε αυτή η hot συνεργασία; Ο Mike Cherman, ιδρυτής και creative director του brand MARKET, ταξίδεψε στη Βραζιλία για να επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία και το εργοστάσιο της Havaianas!

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Cherman εντυπωσιάστηκε από τη ζέστη που επικρατεί στη χώρα, αλλά και το πόσο καυτή μπορεί να γίνει η άμμος στις παραλίες της Βραζιλίας.

Έτσι σκέφτηκε το thermo-reactive σχέδιο ως έναν εναλλακτικό τρόπο για να μεταφέρει αυτή την αίσθηση στον χρήστη.

Έτσι λοιπόν, το brand MARKET συνεργάστηκε στενά με την ομάδα καινοτομίας, σχεδιασμού και παραγωγής της Havaianas με σκοπό να δημιουργήσει μια πραγματικά μοναδική συλλογή, που όμοιά της δεν θα είχε ξαναπαρουσιαστεί στον κλάδο.

Είναι πραγματικά μια συγκλονιστική συλλογή και μάλιστα σήμερα 3 Αυγούστου, θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις ιστοσελίδες των δυο brands, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλο τον κόσμο!