Αντηλιακή προστασία και τον χειμώνα; Ίσως σου φαίνεται περίεργο αλλά η χρήση της αντηλιακής είναι απαραίτητη ακόμα και τους πιο κρύους μήνες του χρόνου. Ακόμα και όταν ο ουρανός είναι συννεφιασμένος μπορεί να επηρεάσει μέχρι και 80% το δέρμα σου και να εμφανίσεις σημάσια πρόωρης γήρανσης.  Για αυτό και εγώ θα σου πω τρεις λόγους για να ξεκινήσεις να την χρησιμοποιείς άμεσα.

Για το UVA

Επειδή οι ακτίνες του ήλιου θα σε … βρουν ακόμα και από τα σύννεφα πρέπει να γνωρίζεις πως το UVA είναι ιδιαίτερα επιζήμιο επειδή καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού σου και προκαλεί οξειδωτική βλάβη στο DNA, η οποία σχετίζεται με τη γήρανση του δέρματος.

Για το ευαίσθητο δέρμα σας

Ο αέρας και οι χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να κάνουν το δέρμα σου πιο ευαίσθητο στην υπεριώδη ακτινοβολία. Η διακύμανση των θερμοκρασιών προκαλεί ευαισθησία και για αυτό είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείται η αντηλιακή προστασία όλο τον χρόνο.

 

 

Γιατί οι ακτίνες μπορούν να περάσουν ακόμα και μέσα από τα παράθυρα

Πιστεύεις ότι είσαι πιο ασφαλής αν περνάς τον περισσότερο χρόνο σου μέσα σε εσωτερικούς χώρους; Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα αφού η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να περάσει ακόμα και από τα κλειστά παράθυρα στο σπίτι, το γραφείο ή ακόμα και με την διάρκεια που περνάς στο αυτοκίνητο.

Capture

Και αν αναζητάς την καλύτερη τότε να σου γνωρίσουμε τη Sensitive Red Skin με δείκτη προστασίας 30 από τη Frezyderm, είναι μια έγχρωμη κρέμα με υψηλή αντηλιακή προστασία, για κάθε τύπο δέρματος. Προσφέρει άμεση κάλυψη της έντονης ερυθρότητας και των συμπτωμάτων του ευαίσθητου δέρματος και παράλληλα ανακουφίζει και προλαμβάνει την έξαρσή τους. Δερματολογικά ελεγμένη, περιέχει φυσικά χρώματα που προσαρμόζονται σε κάθε δερματικό τόνο, χαρίζοντας ομοιόμορφο και λείο πρόσωπο. Μπορείς να την εφαρμόζεις καθημερινά το πρωί ενώ είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος.