Η τεχνική “τρίχα -τρίχα” είναι ένα είδος τατουάζ όχι όμως στην κλασική του μορφή αλλά εστιασμένο στην πρώτη στιβάδα της επιδερμίδας ώστε με την πάροδο του χρόνου το χρώμα δεν αλλοιώνεται και φεύγει σταδιακά σαν σκιά. Η διάρκεια του είναι περίπου 2 χρόνια, αν και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (ηλικία, τύπος δέρματος, την περιποίηση του κ.α.).

Το φυσικό αποτέλεσμα της τεχνικής οφείλεται στο ότι σχηματίζουμε τριχούλες όπου το πάχος ποικίλει (πολύ λεπτή μέχρι πολύ παχιά) και την δυνατότητα αυτή μας την δίνει η μεγάλη ποικιλία σε βελόνες. Δίνουμε στο φρύδι μας το χρώμα και το σχήμα που επιθυμούμε, καθώς επίσης μπορούμε να το αλλάξουμε τελείως.

unnamed
Η διαδικασία είναι απλή και σχεδόν ανώδυνη καθώς χρησιμοποιείται αναισθητική κρέμα και μετά το τέλος της εφαρμογής δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός που να μας εμποδίσει απο τις καθημερινές μας δραστηριότητες.

IMG_6295Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να γνωρίζει ότι σχηματίζουμε με μολύβι το σχήμα που επιθυμούμε στα φρύδια, ώστε να καταλήξουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, το οποίο θα  του χαρίσει τα φρύδια που ονειρεύεται. Ακομα πρέπει να γνωρίζει ότι το χρώμα είναι λίγο πιο έντονο τις πρώτες μέρες, ενώ δημιουργείτε και ένα λεπτό καπαλο, το οποίο εξαφανίζεται σταδιακά τις πρώτες 10 μέρες.

IMG_6296Το τελικό αποτελεσμα φαίνεται μετά απο 30 μέρες περίπου, όπου γίνεται συμπληρωματική εφαρμογή (retouch) για οτιδήποτε χρειαστεί.

Τέλος, ένα καλοσχηματισμένο φρύδι μπορεί να αναδείξει το βλέμμα σας καθώς μην ξέχναμε ότι τα φρύδια μας είναι η κορνίζα του προσώπου μας!

Ηρώ Γαλάνη