Αναζητάτε μια κρέμα βαφής που ταυτόχρονα δυναμώνει και ανανεώνει τα μαλλιά σας, πριν, μετά και κατά τη διάρκεια της βαφής? Η Excellence crème από τη L’Oréal Paris, είναι αυτή που σας εξασφαλίζει έως και 85% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας, δυναμώνει και αναδομεί την τρίχα, ενώ προσφέρει έως και 100% κάλυψη των λευκών. Τώρα μπορείτε να χαρίσετε μοναδική λάμψη και προστασία στα μαλλιά σας με τρία απλά βήματα:

ΒΗΜΑ 1 – ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ SERUM

Η προστασία των μαλλιών πριν την βαφή είναι αδιαπραγμάτευτη, γι’αυτό και η Excellence προσφέρει ένα προστατευτικό Serum, που εφαρμόζεται πριν τη βαφή σε στεγνά μαλλιά. H σύνθεση του περιποιείται τα μήκη και τις άκρες των μαλλιών που είναι ταλαιπωρημένα, ενώ παράλληλα θρέφει εντατικά για ένα sleek αποτέλεσμα, προκειμένου να καταπολεμήσει το στρες, που προκαλούν οι χημικές ουσίες στα μαλλιά κατά τη διάρκεια της βαφής.

ΒΗΜΑ 2 – ΚΡΕΜΑ ΒΑΦΗ

Η προστατευτική σύνθεση της Excellence Crème με Προ-Κερατίνη, Ceramides και Ionene G φτάνει στο βάθος της τρίχας όπου και παραμένει για προστασία που διαρκεί αγκαλιάζοντας κάθε τρίχα για χρώμα πλούσιο και λαμπερό, χωρίς λευκά.

ΒΗΜΑ 3 – ΚΡΕΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

Και για προστασία των μαλλιών σε κάθε στάδιο της διαδικασίας, η L’Oréal Paris προτείνει την εφαρμογή της κρέμας περιποίησης μετά την βαφή των μαλλιών, η οποία προστατεύει την λάμψη του χρώματος έως και 6 εβδομάδες.

Με πρωταγωνίστρια την ambassador της Excellence Ελένη Μενεγάκη η L’Oréal Paris επέλεξε το Παρίσι για τα γυρίσματα της καμπάνιας της Excellence crème, εκεί όπου ξεκίνησε η ιστορία της εμβληματικής κρέμας βαφής το 1907. Με πλάνα από τους δρόμους του Παρισιού, και την κομψή εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη, δίνοντας μια γεύση Irreverent Parisian Chic, μεταφερόμαστε στην ονειρική ατμόσφαιρα της πόλης του φωτός. Η πρωτεύουσα της μόδας και της κομψότητας αποτέλεσε το ιδανικό location για το γύρισμα της L’Oréal Paris για την πρωτοποριακή κρέμα βαφή, που χαρίζει λάμψη στα μαλλιά των γυναικών εδώ και δεκαετίες.

Ο International L’Oréal Paris Hair Artist & Expert Stéphane Lancien επιμελήθηκε τα μαλλιά της Ελένης Μενεγάκη για το γύρισμα, δημιουργώντας, αναδεικνύοντας το μοναδικά λαμπερό τους χρώμα. Ανακαλύψτε και εσείς το χρώμα που σας ταιριάζει, σύμφωνα με την επιδερμίδα και το φυσικό χρώμα μαλλιών σας και επιλέξτε την προστασία που σας αξίζει με την Excellence Crème, αφήνοντάς τα μαλλιά μεταξένια και απαλά.