Έχεις χωρίσεις και ίσως έχεις προχωρήσει την ζωή σου. Έχεις βρει νέο έρωτα στα μάτια κάποιου άλλου και άλλαξες κεφάλαιο. Ναι, αλλά πώς θα αντιδράσει η προηγούμενη σχέση σου, αν βρεθείτε τυχαία;

Ό,τι και να πιστεύεις, ο ζωδιακός κύκλος έχει τη δική του άποψη!

Κριός
Ο Κριός όταν πει τέλος σε μια σχέση το εννοεί. Θέλει να είναι ερωτευμένος και δεν χωρίζει από μία σχέση, εάν τα αισθήματά του δεν έχουν εξαφανιστεί εντελώς. Δε θα επιδιώξει ποτέ όμως να δει την παλιά του αγάπη. Αν βρεθούν τυχαία, θα είναι πολύ ψυχρός και πολύ αδιάφορος.

Ταύρος
Ο Ταύρος όταν αγαπάει τα δίνει όλα στο 100%. Μια σχέση που έχει τελειώσει, του αφήνει μια πικρία, κι ας έχει πλέον κάτι καινούριο στη ζωή του. Δε θα επιδιώξει ο ίδιος να δει τον παλιό του έρωτα, οπότε, αν περιμένεις τηλέφωνο, θα πάει 12:00 κι ούτε ένα τηλεφώνημα. Αν βρεθεί με την παλιά του μεγάλη αγάπη, θα συγκινηθεί, αλλά δε θα το δείξει.

Δίδυμοι
Οι Δίδυμοι, παρ’ όλο που είναι φλερτάκιδες, όταν χωρίζουν, χωρίζουν οριστικά και αμετάκλητα. Δεν αλλάζουν γνώμη με τίποτα. Αν, τώρα, βρεθούν κάποια στιγμή εντελώς τυχαία με τη πρώην αγάπη, θα απόλυτα ψυχροί, μέχρι που μπορεί και να κάνουν ότι δε θυμούνται ποιος είναι ο άλλος!

Καρκίνος
Ο Καρκίνος δε βγάζει σχεδόν ποτέ από την καρδιά του την πρώην σχέση του, ακόμα κι αν τελείωσε άσχημα. Επιδιώκει να βρεθεί πάλι μαζί της. Ένας Καρκίνος θα πάθει μεγάλη ταραχή, αν βρεθεί κατά τύχη κάπου με τον προηγούμενο έρωτά του. Σε αυτή την περίπτωση, θα χάσει τα λόγια του και θα γίνει πολύ συναισθηματικός.

Λέων
Ο Λέων, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα, είναι πάρα πολύ συναισθηματικός. Κρατάει πάντα στην καρδιά του τις μεγάλες αγάπες του και τις τιμάει. Δεν θα επιδιώξει να συναντήσει την πρώην του. Αν αυτό συμβεί, θα είναι άνετος και θα προσπαθήσει να δώσει την εντύπωση ότι όλα κυλούν τέλεια στη ζωή του.

Παρθένος

Ο Παρθένος γενικά κόβει μαχαίρι μια σχέση που τελείωσε. Αν συναντηθεί με την παλιά του αγάπη, θα είναι άκρως ευγενικός αλλά μαζεμένος! Ακόμα κι αν έχει πληγωθεί θα κρατήσει την αξιοπρέπειά του, αλλά με την στάση του θα αποκλείσει κάθε πιθανότητα για επιστροφή.

Ζυγός
Ο Ζυγός δεν θα ξεκόψει από τον παλιό του έρωτα πραγματικά. Αν τον συναντήσει τυχαία μετά από χρόνια, την επόμενη μέρα πολύ πιθανόν να τον πάρει τηλέφωνο. Θα τον διεκδικήσει ξανά, ακόμα κι αν έχει ήδη κάτι άλλο στη ζωή του! Έτσι απλά και όμορφα!

Σκορπιός
Ο Σκορπιός προφανώς και επιδιώκει να έχει επαφή με την πρώην του, ειδικά αν έχει κάποια σούπερ wow αγάπη στο πλευρό του, για να κάνει επίδειξη! Θέλει να δει την προηγούμενη του σχέση να ζηλεύει. Οπότε, αν μετά από είκοσι χρόνια σε πάρει τηλέφωνο ο Σκορπιός που είχατε σχέση στο γυμνάσιο, μην απορήσεις!

Τοξότης
Όταν μιλάμε για πλήρη και απόλυτη αδιαφορία, μιλάμε για τον Τοξότη. Όταν χωρίζει πονά, αλλά όταν αποφασίσει να χωρίσει γίνεται πάγος! Δεν θα νιώσει τίποτα, αν δει την πρώην αγάπη του ξαφνικά κάπου. Όταν έχει ξεπεράσει κάτι, τέλος, το ξεπέρασε.

Αιγόκερως
Ακόμα και αν είναι σε καινούρια σχέση, ο Αιγόκερως θα επιδιώξει να παραμείνει φίλος με την πρώην του. Αν όμως τύχει να βρεθούν από σύμπτωση, θα γίνει πολύ υπερόπτης και η στάση του θα δείχνει ότι δεν αναγνωρίζει πλέον τον άνθρωπο που κάποτε αγάπησε.

Υδροχόος
Ο Υδροχόος δεν έχει κανένα θέμα να βρεθεί με το παλιό του αίσθημα. Μάλιστα, κάποιες φορές, το επιδιώκει κιόλας. Σε περίπτωση που βρεθεί με την πρώην του θα είναι πολύ ψυχρός και ίσως και ειρωνικός. Σε περίπτωση κιόλας που συνοδεύεται; Θα κάνει τα πάντα για να ζηλέψει η πρώην!

Ιχθύες
Οι Ιχθύες πονάνε όταν χωρίζουν και είναι από τα ζώδια που γενικά δεν ξεχνάνε τις προηγούμενες σχέσεις τους! Επιδιώκουν να πετύχουν κάποιο πρώην ταίρι τους, οπότε αν συμβεί αυτό θα συγκλονιστούν και θα το δείξουν!