Ένα διαχρονικό κομμάτι που συνδυάζετε με τόσους πολλούς τρόπους και για κάθε εμφάνιση. Ένα ρούχο που θα μείνει για πάντα στην ντουλάπα σου και μπορεί να φορεθεί από το πρωί εώς το βράδυ συνδυασμένο πάντα με τα κατάλληλα κομμάτια. Πάμε να δούμε κάποιες ιδέες για το πως να συνδυάσει την αγαπημένη σου τζιν φούστα.

Μακριά φούστα με τοπ

Μακριά τζιν φούστα που αγκαλιάζει το σώμα συνδυασμένη με ένα απλό ή χρωματιστό τοπ. Βαλτε τα αγαπημένα σας χρηματιστή πέδιλα ή και εσπαντρίγες και είστε έτοιμη γα την πρωινή σας βόλτα.

 

Μίνι άσπρη φούστα με λευκό πουκάμισο

Το total white δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα, για αυτό φόρα την λευκή σου φούστα με το απλό λευκό πουκάμισο και συνδύασε το με οτι παπούτσι και τσάντα σου αρέσει.

 

Χρωματιστή φούστα με animal print

Επειδή τα έντονα χρώματα είναι τεράστια τάση και φέτος μια κίτρινη, φούξια ή πράσινη τζιν φούστα συνδυασμένη με ένα τοπ η πουκάμισο με animal print είναι το πιο στιλάτο outfit.

 

Μακριά φούστα με δετό πουκάμισο

Με μια μακριά φούστα με άνοιγμα με ένα χρωματιστό πουκάμισο στην μέση και τα αγαπημένα σου mules, μπορείς να πας όπου θες.

Μαύρη μίνι με πουκάμισο

Από τις πιο safe επιλογές για να κάνεις ακόμα και τις καθημερινές σου δουλείες, είναι μια μαύρη τζιν φούστα με το αγαπημένο σου πουκάμισο και Loafers.

Leave a Reply

Your email address will not be published.