Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο της μόδας, ορισμένες τάσεις έρχονται και παρέρχονται, ενώ άλλες αντέχουν στη δοκιμασία του χρόνου. Φέτος, ένα βασικό στοιχείο της μόδας έχει επιστρέψει θριαμβευτικά από το παρελθόν και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ: το τζιν. Αυτά τα εμβληματικά παντελόνια, κάποτε συνώνυμα με την εξέγερση και την αντικουλτούρα, έχουν επανεμφανιστεί ως σύμβολο ευελιξίας και στυλ για τη φετινή σεζόν.

Τα τζιν έχουν ιστορία

Τα τζιν έχουν μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τον 19ο αιώνα, όταν σχεδιάστηκαν για ανθεκτικότητα και πρακτικότητα. Κατά τη διάρκεια των δεκαετιών, εξελίχθηκαν σε μια δήλωση μόδας που αγκαλιάστηκε από ανθρώπους κάθε ηλικίας και υπόβαθρου. Τα τελευταία χρόνια, οι σχεδιαστές μόδας επανεξέτασαν τα κλασικά στυλ τζιν, καινοτόμα σχέδια.

Το μοντέρνο vintage

Το τζιν εμπνευσμένο από vintage, τα ψηλόμεσα κοψίματα και οι φαρδιές σιλουέτες κυριαρχούν τόσο στις πασαρέλες όσο και στο street style. Η ανθεκτικότητα του τζιν ευθυγραμμίζεται τέλεια με την φρέσκια αισθητική.

Οι επερχόμενες τάσεις στο jean είναι πιο vintage από ποτέ. Στη Stradivarius, το jean παντελόνι είναι πάντα συνώνυμο της τάσης και η χαμηλή μέση, το ίσιο, το φαρδύ ή το ξεθωριασμένο στυλ θα κυριαρχήσουν στη γκαρνταρόμπα αυτή τη σεζόν. Το brand μετονομάζει μερικά από τα jean σχέδια του με ένα D for Denim στο μπροστινό μέρος και έναν αριθμό παρακάτω που αναφέρεται στην ιστορία της χρονιάς που ενέπνευσε κάθε fit.

Οι απόλυτες επιλογές για τον φθινόπωρο-χειμώνα

Το D94 Straight Low αποτίει φόρο τιμής στο πιο εμβληματικό Stradivarius jean, αυτό από το έτος γέννησης της μάρκας, το 1994. Το D98 Straight Vintage έχει έναν αστικό χαρακτήρα και, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μια vintage αισθητική. Το D74 Flare Slit θα είναι ένα από τα πιο εμφανή στο street style μαζί με το 1465 Mom Slim. Αν και δεν πρέπει να παραλείψουμε το D92 Straight Wide, ένα basic που μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με κάθε fit.

Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις της Stradivarius στα jeans, με κλασικά σχέδια που κυκλοφορούν εκ νέου καθώς και μερικά σε νέες αποχρώσεις.

Τα τζιν δεν έχουν μόλις επιστρέψει, έχουν κάνει μια τολμηρή δήλωση για τη διαρκή δύναμη της μόδας. Καθώς αγκαλιάζουμε τα στυλ του παρελθόντος με μια μοντέρνα ανατροπή, τα τζιν είναι μια υπενθύμιση ότι ορισμένα πράγματα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.