Μια γυναίκα έχει στην ζωή της πολλούς ρόλους και πάρα πολλές δυσκολίες. Γενικά, η καθημερινότητα της είναι έντονη, γεμάτη και δραστήρια. Οπότε, το outfit της και ιδιαίτερα τα underwear της, επιθυμεί να είναι άνετα και «σχεδιασμένα» για εκείνη!

Εξάλλου, μην ξεχνάμε πως η κάθε γυναίκα είναι διαφορετική, οι αλλαγές στο σώμα και τη διάθεσή της, πολλές. Μέσα από την καθημερινότητα που τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, οι αλλαγές αυτές είναι καμιά φορά δύσκολες.

Όμως, η Triumph, είναι εδώ για να στηρίξει, να γίνει η «κολλητή» φίλη κάθε γυναίκας, που καταλαβαίνει, ακούει και προσφέρει λύσεις στα προβλήματά της. Τα συναισθήματα αλλάζουν, οι ανάγκες διαφοροποιούνται. Αλλά αυτά που απασχολούν την Triumph… δεν αλλάζουν.

Πέρα από την άνεση, τη λειτουργικότητα, πέρα από κάθε καινοτομία… είναι η ελευθερία να εκφράσεις αυτό που είσαι. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της μοναδική ταυτότητα, διάσταση, αύρα… #ItsPersonal.

Μαζί με όλες αυτές τις αλλαγές της σεζόν AW22, η Triumph λανσάρει και τη νέα σειρά Flex Smart, την επιτομή της καμπάνιας #ItsPersonal. Με βάση τις διαφορετικές και απρόοπτες προκλήσεις της καθημερινότητας, η σειρά Flex Smart σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσαρμόζεται σε κάθε διαφορετική κίνηση του σώματος.

Αποτέλεσμα, κάθε γυναίκα να αισθάνεται απαράμιλλη άνεση και στήριξη, φορώντας εσώρουχα που είναι σαν να σχεδιάστηκαν ειδικά για εκείνη… και έτσι, δεν μπορεί παρά να είναι ο εαυτός της.

Μια συναρπαστική σεζόν ξεκινάει με άνεση και προσωπικότητα!

Leave a Reply

Your email address will not be published.