Το όνομα της ήρθε και… έμεινε στο ελληνικό Internet και blogging. Από την day one, ξεχώρισε και πλέον θεωρείται ως μια από τις καταξιωμένες fashion & beauty blogger στην χώρα μας ενώ πλέον έχει και το δικό της site, το Issuemagazine.gr. Η Σουζάνα Κεγγίτση, νικήτρια του best beauty blog το 2016, έρχεται με την πιο super σειρά κιμονό που έχεις δει!

logo_size


Στο Unique Kimonos by Souzana, θα βρεις ΟΛΕΣ τις πανέμορφες και ιδιαίτερες δημιουργίες της Σουζάνας. Το κιμονό άλλωστε, θεωρείται το απόλυτο must have ρούχο για το 2018, το οποίο μπορείς να συνδυάσεις σε κάθε περίσταση. Είτε σε βραδινή έξοδο, με το βελούδο (που είναι το ύφασμα-trend του 2018) να πρωταγωνιστεί, είτε για την άνεση στο σπίτι, το κιμονό θα είναι ο απόλυτος… fashion σύμμαχος σου!

3 4 5 6 7 8 9

Σε παιχνιδιάρικους τόνους, σε πιο κλασικά μοτίβα αλλά και με animal prints, τα Unique Kimonos by Souzana, είναι αυτό ακριβώς που αναφέρει το όνομά τους: Μοναδικά και είναι το απόλυτο fashion trend για το 2018!

3 10 11 12 13

Μπορείς να επιλέξεις το δικό σου στο Unique Kimonos by Souzana, μέσα από δεκάδες σχέδια και patterns, για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει!