Η καθημερινότητα στους περισσότερους από εμάς μας αναγκάζει να είμαστε πολλές ώρες καθισμένοι σε ένα γραφείο με αποτέλεσμα να μειώνεται η κίνηση και να αποκτάμε σε όλο και νεαρότερη ηλικία προβλήματα με τις αρθρώσεις μας και διάφορα μυοσκελετικά προβλήματα. Αν δε είμαστε και κάπως επιρρεπείς σε τέτοιου είδους θέματα λόγω κληρονομικότητας για παράδειγμα, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο και έτσι χάνουμε την ζωντάνια μας γιατί πολύ απλά πονάμε.

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητες είναι αρκετά αυξημένες και σίγουρα δεν θέλουμε τίποτα να μας κρατάει πίσω,  πόσο μάλλον όταν πρόκειται και για την σωματική μας υγεία και ευεξία. Μπορούμε να πάρουμε πίσω την υγεία των αρθρώσεων και την μυϊκή μας δύναμη ειδικά αν έχουμε ταλαιπωρηθεί από επεμβάσεις στο παρελθόν και θέλουμε να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας. Υπάρχει τρόπος να κερδίσουμε την ζωή μας χωρίς πόνο απλά βάζοντας kinisi(s) στον οργανισμό μας με δύο απλούς τρόπους. 

Η γυμναστική που ταιριάζει στο σώμα μας

Όλοι μας γνωρίζουμε λίγο πολύ τα οφέλη της γυμναστικής. Δεν μπορούμε, δεν χρειάζεται και σε κάποιες περιπτώσεις δεν πρέπει να κάνουμε όλοι την ίδια γυμναστική αφού δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες! Πολλές φορές κάνουμε το λάθος να ξεκινάμε γυμναστική χωρίς την γνώμη των ειδικών για να μας συμβουλεύσουν σωστά τι είδους γυμναστική θα είναι ευεργετική για τα δικά μας δεδομένα και τις δικές μας ανάγκες. Το αποτέλεσμα είναι όχι μόνο να μην υπάρχει αποτέλεσμα αλλά να τραυματισζόμαστε και να υπάρχουν τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα.

Συμπλήρωμα διατροφής στοχευμένο στις ανάγκες μας

Το Kinisis Prοgen, το εξειδικευμένο συμπλήρωμα διατροφής για τις αρθρώσεις, κυκλοφορεί πλέον σε μπουκάλι, διευκολύνοντας πρακτικά όσους το καταναλώνουν στην καθημερινότητά τους. Το προϊόν γίνεται πιο εύχρηστο και ακόμα πιο αποτελεσματικό, χάρη στη νέα πόσιμη μορφή του. Το μπουκάλι των 600 ml διαρκεί για ένα μήνα, ενώ το καπάκι του αποτελεί δοσομετρητή για τη συνιστώμενη καθημερινή ποσότητα κατανάλωσης (ένα δοσομετρικό καπάκι =20 ml).

Το Kinisis Progen είναι ιδανικό για παθήσεις όπως η οστεοαρθρίτιδα και η σαρκοπενία, για τραυματισμούς (κατάγματα, αρθροπλαστικές) που προκαλούν πόνους σε αρθρώσεις και απώλεια μυϊκής μάζας, επηρεάζοντας την κίνηση και τη στήριξη, μετά από χειρουργικές επεμβάσεις στο μυοσκελετικό σύστημα για ταχύτερη αποκατάσταση, για άτομα με μυϊκούς τραυματισμούς, όπως θλάσεις και τενοντίτιδες και σκελετικούς τραυματισμούς, όπως διαστρέμματα κλπ. Επίσης, είναι κατάλληλο για όσους αθλούνται και επιδιώκουν καλύτερες επιδόσεις και πρόληψη από τραυματισμούς, για άτομα που η εξαντλητική καθημερινότητα καταπονεί το σώμα τους και επηρεάζει το μυοσκελετικό σύστημα, καθώς και για άτομα με παραπάνω κιλά καθώς καταπονούν περισσότερο τις αρθρώσεις τους.

Μία δόση Kinisis Progen ισοδυναμεί με 20 χάπια άλλων συμπληρωμάτων διατροφής για τις αρθρώσεις, κάτι που το καθιστά σαφέστατα την πιο οικονομική πρόταση στα συμπληρώματα διατροφής. Χάρη στη σύνθεσή του, το Kinisis Progen είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής που δρα ολιστικά στην άρθρωση, εμπλουτίζοντας το αρθρικό υγρό, αυξάνοντας το πάχος του χόνδρου και ενισχύοντας μυς και συνδέσμους. Παράλληλα, βοηθά στην πρόληψη και ανάκαμψη του μυοσκελετικού συστήματος.

Το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής, που πλέον άλλαξε μορφή και συσκευασία, είναι αξιολογημένο σε κλινικές μελέτες και προσφέρει ολιστική αντιμετώπιση στα προβλήματα του μυοσκελετικού συστήματος. Η υγρή πόσιμη μορφή του το καθιστά πιο εύληπτο και εύπεπτο, με αποτέλεσμα να απορροφάται, όπως όλα τα υγρά άλλωστε, πιο εύκολα από τον οργανισμό. Tο Kinisis Progen ανήκει στο portfolio της Total Health Solutions, την εταιρία πίσω από το πρώτο στις προτιμήσεις του κοινού πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-active. Με την ολιστική προσέγγιση που τη χαρακτηρίζει, αναζητά συνεχώς την καινοτομία μέσα από την έρευνα και την προηγμένη τεχνολογία για να προσφέρει τα πιο εξελιγμένα, ασφαλή και αποτελεσματικά συμπληρώματα διατροφής.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.