Καφές… ένα ρόφημα, χιλιάδες στιγμές, απολαύσεις, αναμνήσεις… Ο απόλυτος σύμμαχος μας για το πρωινό ξύπνημα και η καλύτερη μας συντροφιά στις βόλτες με την παρέα μας! Όταν απολαμβάνουμε τον καφέ μας, θέλουμε να είναι απλά τέλειος και δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο, γι’ αυτό και επιλέγουμε Nescafé Azera Freddo Εspresso Ιntensο.

Ναι, φυσικά και μπορείς να αφεθείς στην απόλαυση του πιο τέλειου freddo που δοκίμασες ποτέ, από την άνεση του σπιτιού σου! Ο τέλειος freddo βρίσκεται στο ντουλάπι σου και εσύ ετοιμάζεσαι να βγάλεις τον Barista που κρύβεις μέσα σου.

Είσαι και εσύ ένας freddoλάτρης; Αν, ναι, τότε η νέα προσθήκη στην οικογένεια του Nescafé Azera Freddo Εspresso αποτελεί την ιδανική συντροφιά του καλοκαιρού και σίγουρα θα σε ικανοποιήσει!

Ο Nescafé Azera Freddo Εspresso Ιntenso με μοναδικό χαρμάνι από . με ακόμα πιο έντονη γεύση, πλούσιο άρωμα και βελούδινη υφή. Μμμμ… είναι σίγουρα αυτό που θέλουμε να γευόμαστε όχι μόνο όταν ξυπνάμε, αλλά και κατά την διάρκεια της ημέρας μας, είτε είναι απαιτητική είτε είναι χαλαρή!

Αυτός ο μοναδικά καβουρδισμένος στιγμιαίος καφές έχει φτιαχτεί από τους master του καβουρδίσματος για να σου προσφέρει μια ανώτερη εμπειρία καφέ. Το ιδιαίτερο καβούρδισμά του αναδεικνύει την πλούσια κρέμα και προσδίδει γεμάτο σώμα στο τελικό ρόφημα.

Δοκίμασε τον πιο απολαυστικό Εspresso Freddo που θα μπορούσες να φτιάξεις ποτέ στο σπίτι σου, χωρίς τη χρήση μηχανής, σε 3 απλά βήματα, εκπλήσσοντας τον εαυτό σου και εντυπωσιάζοντας τους φίλους σου!

Πρόσθεσε νερό, καφέ και πάγο
Χτύπησε τα με ένα μίξερ χειρός
Πρόσθεσε έξτρα πάγο στο τέλος και απόλαυσε έναν τέλειο freddo οποιαδήποτε
στιγμή της ημέρας…!

Πότε θα μας καλέσεις για ένα freddaδάκι;