Μία επίσκεψη στο κομμωτήριο του Πάρη Αγορόπουλου στην Μεταμόρφωση, ήταν αρκετή για να ερωτευτούμε το ιδιαίτερο χτένισμα του καλοκαιριού που δίνει έναν άλλον αέρα στην εμφάνιση. Είναι μοντέρνο, κομψό και πολλές γυναίκες το έχουν ήδη δοκιμάσει. Μία από αυτές είναι και η Μαίρη Συνατσάκη.

DSC_2208

Το πολύ καλό και έξυπνο με αυτό το χτένισμα, είναι ότι σε βοηθάει επίσης να δεις αν σου πηγαίνουν οι αφέλειες, χωρίς να κόψεις δαχτυλάκι απ’τα μαλλιά σου. Τέλειο; Έτσι αν αμφιταλαντεύεσαι για νέο κούρεμα, το βίντεο παρακάτω θα σου λύσει τα χέρια.

DSC_2029

Αφεθήκαμε λοιπόν στα χέρια του Πάρη χωρίς κανένα δισταγμό. Χρησιμοποιώντας την σειρά silk της Remington –γιατί χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία, τίποτα δεν γίνεται σωστά– συνειδητοποιήσαμε 1. ότι σε 15 λεπτά μπορούμε να φτιάξουμε έναν υπέροχο κότσο στα μαλλιά και 2. ότι χάρη στα σεσουάρ της Remington το αποτελέσμα γίνεται ακόμα καλύτερο ακόμα κι αν δεν πιάνουν τα χέρια σου στο ίσιωμα.

Αν θες λοιπόν να εντυπωσιάσεις στην επόμενο έξοδο με την παρέα σου ή στο ραντεβού σου, τότε δεν έχεις παρά να δεις τις κινήσεις βήμα-βήμα και να το δοκιμάσεις. Με λίγη προσπάθεια σίγουρα θα τα καταφέρεις.

DSC_2291