Κάθε μία από εμάς ζει τη ζωή αυτή τη στιγμή (κι όταν λέω “ζει” εννοώ τρέχει κάθε μέρα όλη μέρα για να προλάβει τις δουλειές της). Η ζωή μας είναι συναρπαστική και σίγουρα είναι γεμάτη. Όλες περνάμε στιγμές που λέμε “όχι άλλο, θέλω ύπνο!”. Για να μη λες ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου, ένα 67% των γυναικών στην Ευρώπη θεωρούν ότι δεν έχουν αρκετό χρόνο μέσα στη μέρα για να κάνουν όλα όσα θα ήθελαν να κάνουν. Ο περιορισμένος χρόνος που έχουμε, που οδηγεί πολλές φορές σε έλλειψη ύπνου και ξεκούρασης, σε συνδυασμό πάντα με τα καυσαέρια και τους ρύπους που προσκολλούνται στο δέρμα μας όσο περπατάμε ανέμελες στο δρόμο, οδηγούν στην οξείδωση των κυττάρων και επακόλουθα την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

4208-VINEACTIV-SERUM-MOISTURIZER-MOREL

Η ακμή αυτής της πολυάσχολης καθημερινότητας είναι στις ηλικίες 25-35, όπου μόλις έχεις αρχίσει πραγματικά την ενήλικη ζωή σου και ψάχνεσαι συνεχώς μέχρι να καταλήξεις στο τέλειο για σένα. Όσο εσύ φτάνεις επίπεδα υπεράνθρωπης δύναμης κι αντοχής, καλό είναι κάποιος να φροντίζει για σένα και το δέρμα σου, ώστε να συνεχίσεις ακάθεκτη (και νέα για πάντα)! Αυτό ακριβώς υπόσχεται η Caudalie με την καινούρια σειρά Vine[Activ]. Συνολικά 4 προϊόντα που χρησιμοποιούνται ξεχωριστά ή μαζί για έξτρα αντιοξειδωτική δράση κατά τη διάρκεια της ημέρας υπόσχονται να σε κρατήσουν νέα για πάντα με τη βοήθεια του σταφυλιού και της ερυθρελάτης.

Θα αναρωτηθείς τώρα “Γιατί αυτά τα 2;” με το δίκιο σου. Η Caudalie έκανε πολλές έρευνες για τη σύνθεση των προϊόντων της και φρόντισε να αποδείξει με πολλά πειράματα το ότι οι πολυφαινόλες στο κουκούτσι του σταφυλιού ταυτόχρονα με το εκχύλισμα ερυθρελάτης αυξάνουν κατά 225% την παραγωγή συγκεκριμένων αντιοξειδωτικών ενζύμων, κοινώς καταφέρνουν να διεγείρουν τις κυτταρικές άμυνες άμεσα και πολύ. Ενδιαφέρον είναι ότι τα συστατικά δρουν πολύ λιγότερο αποτελεσματικά ξεχωριστά (σύμφωνα με μελέτες η δράση των συστατικών μαζί είναι 76% πιο αυξημένη από όσο όταν δοκιμάζονται ξεχωριστά). Εκτός από τα θεαματικά άμεσα αποτελέσματα των συστατικών της σειράς Vine[Activ] έχουμε τις μακροχρόνιες επιδράσεις αυτών, πιο συγκεκριμένα κύτταρα τα οποία γίνονται πιο ανθεκτικά με έως και 75,6% αποκατεστημένη βιωσιμότητα. Εκτός, λοιπόν, από την άμεση αναζωογόνηση των κυττάρων του δέρματος, έχουμε και μακροπρόθεσμη καταπολέμηση του λεγόμενου “οξειδωτικού στρες” με αποτέλεσμα μια πραγματική λύση στην πρόωρη γήρανση.

4203-VINACTIV-OIL-MOREL

Ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να προμηθευτείς το ειδικά σχεδιασμένο, υπερσυμπυκνωμένο serum (αντίο για πάντα, λεπτές γραμμές), την υπέροχη ενυδατική με χρώμα (για τέλεια κάλυψη παράλληλα με τα θετικά μιας κρέμας ημέρας), την ενυδατική κρέμα ματιών (για να πεις αντίο στις λεπτές γραμμές στο πιο ευαίσθητο σημείο του προσώπου σου) καθώς και το καινοτόμο Overnight Detox Oil το οποίο μπορείς να βάζεις κάθε βράδυ για έντονη θρέψη και αναδόμηση, ώστε να ξυπνάς και να βλέπεις τον εαυτό σου πιο νέο κάθε μέρα! Η υφή όλων των προϊόντων είναι πρωτοποριακά ανάλαφρη, ώστε να γίνουν πραγματικά οι καλύτεροι φίλοι του δέρματός σου.

4194-VINEACTIV-OIL-DETOX-POIBLANC (2)

Τα προϊόντα της σειράς περιέχουν μια μεγάλη ποικιλία από επιπλέον θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες C και E, υαλουρονικό οξύ αλλά και εκχυλίσματα φτέρης, γλυκόριζας, τριαντάφυλλου, λεβάντας και πολλών άλλων. Όλα τα συστατικά είναι ειδικά σχεδιασμένα για να μεγιστοποιούν την ευεργετική δράση του κάθε προϊόντος. Και το καλύτερο; Η εταιρεία έχει δώσει γραπτή υπόσχεση ότι τα προϊόντα της δεν περιέχουν καθόλου βλαβερά συστατικά όπως parabens, φαινοξυαιθανόλη, φθαλικές ενώσεις, ορυκτά έλαια, λαυρυλοθειικό νάτριο καθώς και συστατικά ζωικής προέλευσης. Μαζί με το 0% από βλαβερά συστατικά, το 1% των ετήσιων εσόδων της εταιρείας πηγαίνουν σε οργανώσεις με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος!

Με την Caudalie μπορείς να μείνεις μια σύγχρονη “super woman” για πάντα και ταυτόχρονα να βοηθήσεις το περιβάλλον να μείνει αψεγάδιαστο μαζί σου.