Η Βιταμίνη C είναι γνωστή για τις ευεργετικές ιδιότητες που προσφέρει στον οργανισμό, στο δέρμα και στα μαλλιά. Κάποιες από τις πιο γνωστές της δράσεις είναι η καταπολέμηση ενός κρυολογήματος και η δράση της στην απορρόφηση του σιδήρου. Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία των καλλυντικών την χρησιμοποιεί σε διάφορα προϊόντα διότι χαρίζει ένα τέλειο δέρμα και υγιή μαλλιά.

Πάμε να δούμε όμως πιο συγκεκριμένα τα οφέλη της βιταμίνης C στο δέρμα.

  • Προστατεύει τα κύτταρα και είναι δυνατό αντιοξειδωτικό
  • Καταπολεμά τις καφέ κοιλάδες στο δέρμα
  • Προσφέρει προστασία από τις ηλιακές ακτίνες UVA
  • Έχει αναπλαστικές και αντιγηραντικές της ιδιότητες
  • Χαρίζει στο δέρμα μια λαμπερή και πιο υγιή εμφάνιση

Και επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει και οι ακτίνες του ήλιου μπορούν να γίνουν πολύ επιβλαβείς για το δέρμα σας προτείνω το Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser της Avon.

Η συστηματική χρήση της Anew Vitamin C Daily Defence Moisturiser, βοηθά στην πρόληψη κατά της γήρανσης και ενάντια στη φθορά που προκαλεί ο χρόνος και η έκθεση σε επιβαρυντικούς παράγοντες που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα.

Μια σταθερή μορφή βιταμίνης C, ως μια εξαιρετικά ελαφριά φροντίδα ημέρας για όλες τις ηλικίες. Η σύνθεση που απορροφάται γρήγορα με ενσωματωμένο δείκτη αντηλιακής προστασίας 50 προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στην αντιοξειδωτική βιταμίνη C. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται για 24 ώρες και παραμένει συνεχώς ματ.