Με το που διαβάζεις Sun of a Beach αυτομάτως ότι το καλοκαίρι έφτασε! Φέτος, οι πετσέτες και τα αξεσουάρ Sun of a Beach μας λύνουν τα χέρια για τη δύσκολη επιλογή του γαμήλιου δώρου (για το ζευγάρι που μας κάλεσε στο γάμο αλλά και για μας). Οι αφράτες πετσέτες της εταιρείας είναι διαθέσιμες σε συσκευασίες των δύο ή και… τεσσάρων (καθώς μπορεί το ζευγάρι να είναι νιόπαντρο αλλά τα παιδιά να μπήκαν πιο νωρίς στο πλάνο). Όπως πάντα, το αιγυπτιακό βαμβάκι ενώνεται άψογα με την ελληνική τεχνοτροπία για ένα άρτιο αποτέλεσμα από άποψη στυλ και χρησιμότητας.

Sun of a beach (1)

Πετσέτες, από μικρές μέχρι… beach blankets, ζακετάκια, μπουρνούζια και κάθε είδους γοητευτικά αξεσουάρ παραλίας ενώνονται στην καινούρια συλλογή Sun of a Beach δημιουργώντας ένα απόλυτα καλοκαιρινό fashion statement! Είτε τα καλοκαιρινά αξεσουάρ και οι αφράτες πετσέτες πακεταριστούν σε βαλίτσες ώστε να συνοδεύσουν ένα νιόπαντρο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος, είτε αποφασίσεις να κρατήσεις όλα τα αξεσουάρ για τον εαυτό σου, για τις πιο απολαυστικές εξορμήσεις στην παραλία, η νέα καλοκαιρινή συλλογή Sun of a Beach είναι ό,τι πιο… hot αυτή τη σεζόν.

Sun of a beach (1)

Όπως και πέρυσι, σε συνεργασία με τη WWF, κυκλοφόρησαν και οι signature πετσέτες της ειδικής σειράς, με prints που απεικονίζουν τα ζώα που βρίσκονται υπό εξαφάνιση (σε μια προσπάθεια για την προστασία τους). Φέτος μπορείς να βρεις το καλαμάρι, τον ιππόκαμπο, τον καρχαρία, τον αστακό και τον τόνο, ώστε να περάσετε μαζί τις καλύτερες διακοπές!

sun-of-a-beach-wwf-tuna

 Τα προϊόντα της σειράς θα τα βρεις στο επίσημο site.