Η επιλογή του σωστού χρώματος μαλλιών μπορεί να βελτιώσει δραματικά τη συνολική σας εμφάνιση. Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ο τόνος του δέρματός σας. Κατανοώντας τους τόνους του δέρματός σας και επιλέγοντας ένα συμπληρωματικό χρώμα μαλλιών, μπορείτε να επιτύχετε μια εντυπωσιακή και αρμονική εμφάνιση. Ακολουθεί ένας οδηγός που θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο χρώμα μαλλιών με βάση το χρώμα του δέρματός σας.

Προσδιορισμός του υποτόνου του δέρματός σας

Πριν πάτε στις επιλογές χρωμάτων για την βαφή των μαλλιών, καθορίστε τον τόνο του δέρματός σας. Υπάρχουν τρεις κύριες κατηγορίες: ψυχρό, θερμό και ουδέτερο. Οι ψυχροί υποτόνοι έχουν νότες ροζ ή μπλε, οι θερμοί κλίνουν προς το κίτρινο ή το ροδακινί, ενώ οι ουδέτεροι υποτόνοι επιτυγχάνουν μια ισορροπία μεταξύ των δύο.

Επιλέγοντας χρώμα μαλλιών για ψυχρούς υποτόνους

Για όσους έχουν ψυχρούς τόνους, στοχεύστε σε χρώματα μαλλιών όπως πλατινέ ξανθό, σταχτί ξανθό, ψυχρό καφέ ή μπορντό. Αποφύγετε τις ζεστές αποχρώσεις όπως το χρυσό, το χάλκινο ή το μπρονζέ, καθώς μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με τους ψυχρούς τόνους σας.

Επιλογή χρώματος για ζεστούς υποτόνους

Οι ζεστοί υποτόνοι συνδυάζονται καλά με χρώματα όπως χρυσαφένιο ξανθό, καραμελέ, καφέ μελί, καστανόξανθο ή ζεστό κόκκινο. Μείνετε μακριά από ψυχρούς τόνους όπως η πλατίνα ή η τέφρα, καθώς μπορεί να ξεπλύνουν την επιδερμίδα σας.

Επιλέγοντας χρώμα μαλλιών για ουδέτερους τόνους

Εάν έχετε ουδέτερους τόνους, θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό, καθώς μπορείτε να τραβήξετε μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων μαλλιών. Πειραματιστείτε τόσο με ζεστούς όσο και με ψυχρούς τόνους, όπως το σοκολατί, το καστανό ή το μεσαίο ξανθό, για να βρείτε το τέλειο για σας.

Είτε αναζητάς ένα χρώμα με μεγάλη διάρκεια, είτε ψάχνεις την ιδανική κάλυψη των λευκών σου ή απλά θες να πειραματιστείς με ένα νέο χρώμα και να δοκιμάσεις μια αλλαγή στο στυλ σου, το σίγουρο είναι ότι η Palette θα καλύψει κάθε σου ανάγκη. Φέτος, πιο ανανεωμένη από ποτέ η Palette έρχεται με νέες αποχρώσεις στη σειρά Intensive Color Creme και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Η Νο1 βαφή μαλλιών στην Ελλάδα ανανεώνει την φόρμουλα της εμπλουτίζοντας τη με κερατίνη για προστασία, πανθενόλη για θρέψη και repairing serum για απαλότητα των μαλλιών σου. Υπόσχεται πολλαπλή περιποίηση πριν και μετά τη βαφή και μια πιο ευχάριστη εμπειρία βαφής χάρη στο νέο ανάλαφρο άρωμα της.

H σειρά Palette Intensive Color Creme μεγαλώνει με έξι νέες αποχρώσεις που θα λατρέψεις! Με έμφαση στις ξανθές αποχρώσεις, επίλεξε ανάμεσα από Καστανό ανοιχτό σαντρε (5.1), Ξανθό σκούρο σαντρε (6.1), Ξανθό φυμε (7.2), Ξανθό έντονο χάλκινο (7.77), Ξανθό πολύ ανοιχτό σαντρε (9.1) και Κατάξανθο φυμε σαντρε (12.21).

Πλέον η Palette έρχεται με νέες βιώσιμες συσκευασίες, πιο φιλικές στο περιβάλλον με συστατικά φυσικής προέλευσης. Τόσο η συσκευασία, όσο το φυλλάδιο και το σωληνάριο αλουμινίου είναι 100% ανακυκλώσιμα. Όμως οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ! Πάνω στην συσκευασία θα βρεις ένα QR code που σου δίνει τη δυνατότητα να δεις LIVE εκείνη τη στιγμή την απόχρωση της βαφής στα μαλλιά σου για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει καλύτερα.

Η επιλογή του τέλειου χρώματος μαλλιών με βάση τον τόνο του δέρματός σας μπορεί να μεταμορφώσει την εμφάνισή σας και να τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Το να κατανοήσετε τους τόνους του δέρματός σας και να επιλέξετε χρώματα μαλλιών που τους συμπληρώνουν είναι το κλειδί. Είτε έχετε ψυχρές, ζεστές ή ουδέτερες αποχρώσεις, υπάρχει μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων για να ενισχύσετε τη φυσική σας ομορφιά. Θυμηθείτε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία για εξατομικευμένες συμβουλές και απολαύστε τη συναρπαστική διαδικασία να ανακαλύψετε το ιδανικό χρώμα μαλλιών σας.

Επίλεξε τη σειρά Palette Intensive Color Creme για να έχεις ένταση, διάρκεια και περιποίηση σε όλες τις αποχρώσεις τις ζωής σου!