Την γυμναστική την βαριόμαστε λίγο, μην κρυβόαμστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ωστόσο επειδή θέλουμε να προσέχουμε το σώμα μας και να παραμένουμε όμορφες βρήκαμε τις πιο εύκολες ασκήσεις για τους γλουτούς σου. Και ναι, μπορείς να τις κάνεις όσο βλέπεις τηλεόραση!

Τραπεζάκι
kickbacks

Κάτσε στα γόνατα σου και στα χέρια σου, όπως φαίνεται στην φωτογραφία και ανασήκωσε το ένα σου πόδι λυγισμένο πάνω από το ύψος του κεφαλιού σου. Επανέλαβε την άσκηση δώσεκα φορές και μετά κάνε την και με το άλλο πόδι.

Η άσκηση της μπαλαρίνας
heelsquat

Κάστε όρθια με τα πόδια σου ελαφρώς ανοιχτά. Κράτησε ένα βαράκι ή αν δεν έχεις εύκαιρο ένα λίγο βαρύ αντικείμενο μπροστά από την κοιλιά σου. Κάνε βαθιά καθίσματα και επανέλαβε τα είκοσι φορές. Όταν θα φτάνεις όσο πιο χαμηλά μπορείς ανασήκωνε τα πόδια σου στις μύτες.

Το σχεδόν push-up
plankleglifts

Ακούμπησε τα χέρια σου στο πάτωμα και στάσου στις μύτες των ποδιών σου. Τέντωσε καλά τα πόδια σου και ανασήκωσε το ένα πόδι όσο πιο ψηλά μπορείς. Επανέλαβε την άσκηση και άλλαξε πόδι.

Αράζοντας
twoleggedglutebridge

Ξαππλωμένη ανάσκελα τοποθέτησε τα χέρια σου στην ευθεία των όμων σου και λύγισε τα γόνατα σου. Ανασήκωσε τα οπόσθια σου και επανέλαβε την άσκηση δεκαπέντε φορές.