Παρασκευούλα σήμερα και ήδη ετοιμάζεις στο νου σου το αυριανό μπάνιο. Ήδη νιώθεις την αλμύρα πάνω σου. Έλα τώρα στην πραγματικότητα, γιατί πρέπει να μιλήσουμε για όσα κάνουμε όλες ανεξαιρέτως στην παραλία, και εκνευρίζουμε φουλ τους άντρες. Ήρθε η ώρα να σταματήσουν όλα τα παράλογα που μας πιάνουν κάθε φορά. Σημειώνεις;

1. Κεφάλαιο μακιγιάζ

Στους Αγίους Θεοδώρους πας για μπάνιο, όχι στην Μύκονο. Εκεί θα σε δικαιολογούσα, γιατί εντάξει, μπορεί να πετύχεις το άλλο σου μισό όσο να πεις. Οι άντρες το λένε και το ξαναλένε, κι εσύ δεν τους ακούς, ότι προτιμούν το φυσικό πρόσωπο στην γυναίκα. Φαντάσου τώρα να κάνεις μακροβούτι σαν μια άλλη Pamela Anderson και να βγεις στην επιφάνεια με την μάσκαρα να τρέχει. Κλάμα.

2. Μαλλί στην πένα

Για γέλια. Ποιο το νόημα να φτιάξεις μαλλί αφού θα το βρέξεις και θα χαλάσει; Δεν μπορώ να βρω κανένα. Φτιάξε ένα ανάλαφρο κότσο και είσαι έτοιμη. Α, και μη ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου αντηλιακό μαλλιών ή ένα salt spray.

3. But first let me take a selfie

Φτάνει! Φτάνει! ΦΤΑΝΕΙ! Προφανώς και θα βγάλεις μια-δυό φωτογραφίες γιατί έχεις και θαυμαστές στο instagram, αλλά μην το παρακάνεις. Αν όλη την ώρα είσαι με το κινητό στο χέρι και φωτογραφίζεσαι σε διάφορες πόζες μέχρι να βγάλεις την μία την καλή, γίνεσαι απλά περίγελος.

4. Φοράς μαγιό πολύ έξω απ’τα νερά σου

Έχεις ωραίο σώμα, το ξέρεις, αλλά γιατί προκαλείς αρνητικά με αυτό; Τι εννοώ; Όταν το μαγιό είναι πιο tiny πεθαίνεις και στην ουσία δεν αφήνεις και τίποτα στην φαντασία του άλλου, μάντεψε ποιους άντρες θα τραβήξεις σαν τις μύγες πάνω σου. Μάντεψες;