Ότι εποχή κι αν έχουμε, το τσάι μπορούμε να το απολαύσουμε σε πολλές γεύσεις, είτε ζεστό είτε κρύο. Τα πλεονεκτήματά του όμως είναι πολλά παραπάνω από μια ωραία γεύση. Έχουν γίνει πολλές έρευνες που δείχνουν πως το να πίνεις τσάι μπορεί να βελτιώσει την υγεία σου. Το λιγότερο που κάνει το τσάι είναι να σε ενυδατώνει όσο χρειάζεσαι με γευστικό τρόπο. Επίσης βοηθάει στην προστασία των δοντιών και της καρδιάς, και μπορεί να αποτρέψει και τον καρκίνο.

Το τσάι βοηθάει με πολλούς τρόπους τον οργανισμό μας, εμείς σου δίνουμε 5 που σίγουρα θα σε πείσουν να το βάλεις στην καθημερινότητά σου.

how-to-make-sweet-tea-01

  1. Περιέχει αντιοξειδωτικά.

Τα αντιοξειδωτικά μας προστατεύουν από την μόλυνση και μας βοηθούν να δείχνουμε νεότερες.

  1. Έχει λιγότερη καφεΐνη από τον καφέ.

Το τσάι περιέχει έως και 50% λιγότερη καφεΐνη από τον καφέ, που το κάνει ιδανικότερο για τον οργανισμό. Δίνει μια έκρηξη ενέργειας, χωρίς τα αρνητικά του καφέ.

flower-3157393_1280

  1. Μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες για καρδιακά και εγκεφαλικά επεισόδια.

Σύμφωνα με έρευνες, με την κατανάλωση 1-3 φλιτζανιών τσάι την ημέρα μειώνεται έως και 20% το ρίσκο για καρδιακά επεισόδια και 35% για εγκεφαλικά. Όσοι πίνουν 4 ή περισσότερες κούπες πράσινο τσάι την ημέρα έχουν 32% μικρότερη πιθανότητα για έμφραγμα και χαμηλότερα επίπεδα LDL χοληστερίνης.

  1. Βοηθάει στο αδυνάτισμα.

Ειδικά το πράσινο τσάι που περιέχει πολλά αντιοξειδωτικά, βοηθάει τον οργανισμό σου στην αποτοξίνωση αλλά και στο αδυνάτισμα.

  1. Προστατεύει τα κόκκαλα σου

Έρευνες έχουν δείξει ότι το πράσινο τσάι είναι πιθανό να προλαμβάνει τα προβλήματα στα κόκκαλα.

Όσο χαμηλή ή όσο υψηλή είναι η θερμοκρασία λοιπόν, το τσάι δεν θα πρέπει να λείπει από την ημέρα σου. Τώρα όμως που οι θερμοκρασία αρχίζει και ανεβαίνει επικίνδυνα, το παγωμένο τσάι NESTEA θα γίνει ο καλύτερός σου φίλος. Νέα απλή σύνθεση, λιγότερα συστατικά το τσάι με εκχύλισμα από ποιοτικά φύλλα τσαγιού της περιοχής Nilgiri της Ινδίας, προσφέρει δροσιστική γεύση χωρίς τεχνητές χρωστικές και συντηρητικά.

2018.05.08_NESTEA _ new taste

Ανακάλυψε τις 2 υπέροχες γεύσεις, λεμόνι και ροδάκινο και δροσίσου όλες τις ώρες της ημέρας με τον καλύτερο και πιο φυσικό τρόπο.