Πολλές φορές παραμελούμε τον οργανισμό μας, με αποτέλεσμα να χάνουμε τη φόρμα μας και να επηρεάζεται αρνητικά η διάθεσή μας. Μπορεί η καθημερινότητα να μας παρασύρει. Είναι όμως σημαντικό να σεβόμαστε το σώμα μας και να φροντίζουμε για τη σωστή λειτουργία του όσες υποχρεώσεις κι αν έχουμε. Αν νιώθεις καταβεβλημένη αυτό το διάστημα ακολούθησε τους παρακάτω κανόνες και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα ξαναβρείς τον εαυτό σου.

-Σταμάτα να καπνίζεις

Είναι κάτι που οι περισσότεροι καπνιστές δε μπορούν να διανοηθούν. Όμως υπάρχουν τουλάχιστον 100 λόγοι για να αποβάλεις αυτή την κακιά συνήθεια. Ένας από αυτούς είναι ότι θα αισθανθείς ξανά υγιής γεμάτος όρεξη για ζωή.

-Βάλε τα λαχανικά και τα φρούτα στην καθημερινότητά σου

Μια διατροφή πλούσια σε λαχανικά και φρούτα σε συνδυασμό με τον περιορισμό στην κατανάλωση ζάχαρης είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου. Σε συνδυασμό με τακτική άσκηση και τον περιορισμό του αλκοόλ, θα παρατηρήσεις μεγάλη διαφορά στον τρόπο που κινείσαι καθημερινά.

τροφές καλή ψυχολογία

-Πρόσεχε το βάρος σου

Φυσικά δεν εννοούμε να πεθάνεις στην πείνα και να ακολουθήσεις τα πρότυπα του instagram. Προσπάθησε να διατηρήσεις ένα υγιές σωματικό βάρος, ώστε να αποφύγεις αχρείαστα προβλήματα υγείας.

-Κοιμήσου περισσότερο

Ιδιαίτερα οι γυναίκες που έχουν παιδιά και εργάζονται ταυτόχρονα, κόβουν συχνά ώρες από τον ύπνο για να τα προλάβουν όλα. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι επαρκώς, αλλιώς θα νιώθεις συνεχώς ατονία μέχρι να καταρρεύσεις.

-Πάρε ένα συμπλήρωμα διατροφής

Ένα συμπλήρωμα διατροφής θα δώσει ένα boost στον οργανισμό σου. Δοκίμασε το νέο προϊόν Microbiotic Max της Herbalife Nutrition. Είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή σκόνης και περιέχει δισεκατομμύρια από προβιοτικά και προβιοτικές ίνες με σκοπό να βοηθήσει στην προσπάθεια για την επίτευξη των διατροφικών στόχων. Γνωστά ως «καλά βακτήρια», το Microbiotic Max έχει σχεδιαστεί να περιέχει δύο δισεκατομμύρια ζωντανά προβιοτικά βακτήρια από τα στελέχη Bifidobacterium lactis και Lactobacillus helveticus, καθώς και τις μοναδικές πρεβιοτικές ίνες Bimuno. Το Microbiotic Max είναι διαθέσιμο σε συσκευασία με 20 ατομικά φακελάκια με μορφή σκόνης. Είναι ιδανικό για να τα παίρνεις μαζί σου παντού, ακόμα και όταν είσαι εν κινήσει.

Περισσότερες πληροφορίες στη διεύθυνση www.herbalife.gr

Διαβάστε επίσης: 7 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε εάν θέλετε να γίνετε χορτοφάγος