Θα έχει τύχει αρκετές φορές αν αναρωτηθείς πώς κάποιες γυναίκες καταφέρνουν να ελκύουν άντρες, ακόμα κι αν η εξωτερική τους εμφάνιση δεν είναι τόσο γοητευτική. Η αλήθεια είναι, ότι όσο και να λέμε ότι η εμφάνιση δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο για να σε φλερτάρει κάποιος, δεν ισχύει. Για να κάνει κάποιος το πρώτο βήμα, χρειάζεται κι αυτό. Όχι μόνο αυτό, όμως. Παίζουν πολλά τον ρόλο τους, και αυτά είναι που εξηγούν πώς ορισμένες το καταφέρνουν τόσο καλά.

Ακολούθησε τα παρακάτω 6 βήματα, για να γίνεις ακαταμάχητη και να προκαλείς τους γύρω σου με την θετική σου αύρα.

1. Να είσαι με το χαμόγελο

Είναι αυτό που ελκύει όλους τους άντρες. Δίνεις την εικόνα ενός ευχάριστου ατόμου, κάτι που χρειάζονται να δουν για να μπορέσουν να κάνουν το πρώτο βήμα. Αν είσαι σνομπ, άστο!

2. Ο τρόπος που χαιρετάς

Είναι η πρώτη εντύπωση που δίνεις, γι’αυτό πρέπει να προσέχεις πως χαιρετάς κάποιον που γνωρίζεις για πρώτη φορά. Να είσαι θερμή, ευγενική και ευχάριστη. Μετράνε πολύ.

3. Να είσαι θετική

Ναι, δεν λέω, δεν γίνεται να είσαι καθημερινά τέλεια. Θα έρθουν και αυτές οι μέρες που θα γκρινιάζεις, θα τσακωθείς, θα είσαι απαισιόδοξη για όλα και γενικά η διάθεση σου θα βρίσκεται στα τάρταρα. Αυτές τις ημέρες μοιράσου τις με τις φίλες σου. Τις υπόλοιπες απλά αυτά άφησε τα στην άκρη.

4. Κάνε κοπλιμέντα

Αν νομίζεις ότι μόνο οι άντρες κάνουν κοπλιμέντα, κάνεις μεγάλο λάθος. Κι εκείνοι θέλουν να ακούν από εσένα ένα καλό και γλυκό λόγο, να νιώθουν μια περισσότερη αυτοπεποίθηση για τον εαυτό τους. Το χρειάζονται και το έχουν ανάγκη. Μην το παραμελείς λοιπόν, γιατί έτσι θα σε θεωρήσει σέξι και θα ανέβεις πολύ στα μάτια του.

5. Μην αναφέρεσαι στα παλιά

Άσε τα παλιά εκεί που ανήκουν. Το παρελθόν δεν έχει καμία θέση στο παρόν, επομένως μην του αναφέρεις τους παλιούς σου έρωτες -είτε καλούς, είτε κακούς- αν θες να τον εντυπωσιάσεις.

6. Μην τον έχεις δεδομένο

Στην ζωή σου τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένο. Αυτό πρέπει να του το δείχνεις λέγοντας του πόσο σου αρέσει ή πόσο τον αγαπάς. Με αυτόν τον τρόπο θα σε εκτιμήσει και σίγουρα θα τον κερδίσεις για τα καλά.