Κάθε γυναίκα κρύβει πολλή δύναμη μέσα της. Κάθε μία από εμάς έρχεται καθημερινά αντιμέτωπη με δεκάδες ευθύνες, προβλήματα, προκλήσεις και αντιξοότητες και όμως καταφέρνει να επιβιώσει. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που νιώθεις ότι η πίεση και η κούραση σε καταβάλλουν, όμως σε αυτές τις στιγμές είναι καλό να κοιτάζεις ανθρώπους που θεωρείς πρότυπα και να σε βοηθούν να βρεις τη δύναμη μέσα σου.

Η Intersport, συνεχίζει να υποστήριζει την φιλοσοφία #Womanism και μας φέρνει έξι γυναίκες που έχουν να διηγηθούν δυνατές ιστορίες. Στόχος της είναι, μέσα από αυτές, να αγγίξει κάθε γυναίκα και να την εμψυχώσει. Έξι νέα πρόσωπα μοιράζονται τη δική τους πραγματικότητα για το πώς μέσα από την άθληση ξεπέρασαν τα όρια τους, παρακινώντας κάθε γυναίκα να αποδειχθεί κυρίαρχος του εαυτού της.

Γιούλικα Σκαφιδά
Ηθοποιός, Ερασιτέχνης δρομέας (@youlika.skafida)

Τη στιγμή που ανακάλυψε ότι θα αναμετρηθεί με δύο αυτοάνοσα νοσήματα που θα της στερούσαν την αγαπημένη της ασχολία, το τρέξιμο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στο φόβο. Δήλωσε συμμετοχή στον Μαραθώνιο ενάντια σε αντιρρήσεις τρίτων, ακούγοντας το σώμα της και όχι τη λογική. Κατάφερε να τερματίσει, βγαίνοντας από τη δοκιμασία πιο χαρούμενη και πιο δυνατή.

Μάνια Μπικώφ
Τριαθλήτρια, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τριάθλου IRONMAN Κόνα 2018, Μητέρα 4 παιδιών (@mania_bikof)

Αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκληση, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο. Βρήκε όμως στο αγαπημένο της άθλημα, το τρίαθλο, την σωματική δύναμη για να το ξεπεράσει. Ήταν η πιο σημαντική διάκριση από όλους τους αγώνες που είχε δώσει στη ζωή της

Μυρτώ Κάζη
Δημοσιογράφος, Μαμά του Οδυσσέα και της Ιριάνας (@myrto_kazi)

Διηγείται τρυφερά την εμπειρία της με την μητρότητα ως μία από τις πιο απαιτητικές περιόδους της ζωής της και μας αφηγείται πώς βρίσκει καθημερινά την εσωτερική γαλήνη και ισορροπία ανάμεσα στους πολλαπλούς ρόλους της, βάζοντας το τρέξιμο στη ζωή της

Κατερίνα Σάπαρη
Πρωτάθλημα τριάθλου (@katesapari)

Μέσα από τον αθλητισμό αγάπησε τον εαυτό της και το σώμα της, και κατάφερε να βγει νικήτρια στον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής της… τον αγώνα ενάντια στις Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής!

Μέμα Τσαχάκη
Pilates-Instructor & Fitness coach (@mema.tsachaki)

Περιγράφει την ώθηση που της έδωσε η ενασχόλησή της με το Pilates, για να ξεπεράσει έναν τραυματισμό που της στέρησε τη μεγάλη της αγάπη: το χορό.

Έφη Δήμα
Yoga instructor (@omm_yoga)

Βρήκε διέξοδο μέσα από τη γιόγκα, επικεντρώθηκε στον εαυτό της και ανακάλυψε τρόπους να αποβάλλει το στρες και τη θλίψη