Ίσως είναι ακατόρθωτο να σηκωθείς το πρωί και να μην πιεις αμέσως καφέ ή να μην πιεις έστω και λίγη πορτοκαλάδα ή κόκα κόλα, ωστόσο έχεις αναρωτηθεί τι μπορείς να προσφέρεις στο σώμα σου αν τα σταματήσεις όλα για ένα μήνα πίνοντας μόνο νερό; Αν όχι, τότε δες τι θα κερδίσεις ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια:

1. Θα μειώσεις το αίσθημα της πείνας. Αυτό μπορεί να το καταφέρει πολύ καλά το νερό. Πολλές φορές μάλιστα μπορεί απλά να διψάς και να μην πεινάς.

2. Θα κάνεις οικονομία. Λογικό αφού το νερό κοστίζει πιο φθηνά από όλα τα άλλα ροφήματα.

3. Θα γλιτώσεις θερμίδες. Το νερό έχει 0 θερμίδες σε αντίθεση με την κόκα κόλα για παράδειγμα που έχει 210 θερμίδες.

4. Θα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου. Όπως έχεις διαβάσει σε πολλές έρευνες, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις όταν ξυπνάς, είναι να πιεις νερό. Κάπως έτσι θα ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου.

5. Θα βοηθήσεις την καρδιά σου. Σύμφωνα με έρευνα, αν πίνεις 5 ποτήρια νερό την ημέρα, θα μειώσεις τις πιθανότητας καρδιακής προσβολής κατά 41%, η οποία μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

6. Θα ενυδατώσεις το δέρμα σου. Θα δείχνει πιο λαμπερό, ενώ σίγουρα θα βελτιωθεί πολύ στην όψη του.

7. Θα βοηθήσεις το μυαλό να λειτουργεί καλύτερα. Δεδομένου ότι ο εγκέφαλος αποτελείται από νερό, αν κρατάς τον οργανισμό σου ενυδατωμένο, θα βοηθήσεις και το μυαλό να λειτουργήσει καλύτερα.

Και ποιο είναι το αγαπημένο μας εμφιαλωμένο νερό;Μα φυσικά το ΘΕΟΝΗ! Το αλκαλικό pH8 του ΘΕΟΝΗ προσφέρει ισορροπία στη γεύση και άμεση ενυδάτωση στον οργανισμό. Η ισορροπημένη σκληρότητά του είναι ένδειξη χαμηλής περιεκτικότητας σε άλατα και είναι ιδανικό για διατροφή πτωχή σε νάτριο, καθώς έχει μια από τις χαμηλότερες συγκεντρώσεις (<1,8 mg/L) στο σύνολο των εμφιαλωμένων νερών. Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το ΘΕΟΝΗ αναβλύζει στα 1100 μ. από την Πηγή Γκούρα, στα Άγραφα Όρη, και εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία.

Η καινοτόμα φιάλη των 330ml του ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό συνεχίζει να αποτελεί την πιο μοντέρνα, εύχρηστη και πρακτική συσκευασία που μπορεί κανείς να έχει πάντα μαζί του προκειμένου να απολαμβάνει όλα τα οφέλη του πιο Βραβευμένου Ελληνικού Νερού στον κόσμο.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες, το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό έλαμψε για ακόμη μία φορά μέσα από την παρουσία του στο fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη για τη σεζόν Autumn/Winter 2019-2020 που παρουσιάστηκε στον εμβληματικό χώρο του Palais de Tokyo, στο πλαίσιο της Paris Haute Couture Week. Διάσημες παρουσίες από τον χώρο της διεθνούς μόδας, fashion editors και influencers είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν αποκλειστικά μια Ελληνική γευστική εμπειρία μέσω της έκπληξης που τους επιφύλασσε η καταξιωμένη σχεδιάστρια μόδας: το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό στην κομψή φιάλη των 330 ml

Οι φιάλες κοσμήθηκαν με τη limited edition ετικέτα που σχεδίασε η Σίλια Κριθαριώτη, με αιθέριες μπαλαρίνες που γοητεύουν με τα κομψά βήματά τους, αντανακλώντας την ποιοτική και always in fashion ταυτότητα του ΘΕΟΝΗ. Κάθε φιάλη έκρυβε έναν αληθινό θησαυρό, το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό στον κόσμο, που ξεχωρίζει για τη γεύση και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά.