Μπορεί να έχουμε καραντίνα και το γυμναστήριο να είναι κλειστό, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι εσύ που είσαι fitness lover θα χάσεις το training σου! Σήμερα, 15/12 ένα unexpected gym «ανοίγει»  διαδικτυακά τις πύλες του και έρχεται να σε παρασύρει σε μία μοναδική  online  training  & shopping εμπειρία! Το adidas x Cosmos Sport | Training Squad έρχεται για να σου προσφέρει την έμπνευση που αναζητούσες, κάνοντας το ντεμπούτο το!

 

Το πρώτο ραντεβού του adidas x Cosmos Sport | Training Squad δίνεται την Τρίτη 15/12 στις 20:00 στο www.cosmossport.gr/el/cms/147/trainingsquad  για ένα εκρηκτικό digital FULL BODY WORKOUT & RECOVERY MENU by Akis Petretzikis. Ναι, καλά διάβασες! Συντονήσου!

Ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, ετοιμάσου για ένα cross-training session που θα τα έχει όλα: πάθος, δυναμισμό, ένταση και στυλ. Προπονήσου μαζί με τον Άκη Πετρετζίκη και αναπλήρωσε την ενέργειά σου με τον πιο healthy και signature τρόπο!

 

Το προπονητικό πρόγραμμα του adidas x Cosmos Sport | Training Squad θα εστιάζει στο crosstraining, σε δυναμικό και challenging μοτίβο. Με διαφορετική έμφαση κάθε φορά, το training θα περιλαμβάνει μια ποικιλία από fitness workouts και trends, με το βάρος του σώματος αλλά και light εξοπλισμό. Η έμπειρη Coaching Team, που αποτελείται από την Ιωάννα Λαουμτζή και τον Μιχάλη Καφετζή, θα φροντίσει για την πιο ολιστική προσέγγιση στην ενδυνάμωσή σου και θα σε βοηθήσει να υιοθετήσεις ένα πιο healthy και fit lifestyle. Η πιο συναρπαστική online training & shopping εμπειρία  ξεκινάει τώρα!

Σύμμαχός μας στο 1o digital training session θα είναι η νέα COLD.RDY training συλλογή της adidas που σου επιτρέπει να αθλείσαι και να κινείσαι έξω, χωρίς κανέναν περιορισμό από τις καιρικές συνθήκες και είναι διαθέσιμη στο www.cosmossport.gr.

Δες πρώτος την πρεμιέρα στο: www.cosmossport.gr/el/cms/147/trainingsquad