Τους καλοκαιρινούς μήνες η σωστή υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής αποτελεί ένα θέμα που απασχολεί τις γυναίκες περισσότερο από τον υπόλοιπο χρόνο. Είμαστε πιο εκτεθειμένες σε επίφοβους παράγοντες, ευνοούνται οι μικρές μολύνσεις και η ανάπτυξη δερματικών ερεθισμών στην ευαίσθητη περιοχή.
1
Το βρεγμένο μαγιό, οι πετσέτες μέσα στην άμμο, η θάλασσα ή η πισίνα είναι μερικές αιτίες που ευνοούν αυτές τις ενοχλήσεις. Πρόσεξε λοιπόν:
1. Να αλλάζεις το βρεγμένο μαγιό μετά τη θάλασσα και να μην το αφήνεις να στεγνώνει πάνω σου.
2. Να πλένεις την πετσέτα θαλάσσης μετά τη χρήση, ειδικά αν την ακουμπάς στην άμμο.
3. Προτίμησε τα βαμβακερά εσώρουχα.
4. Μην μπαίνεις σε πισίνες που υποψιάζεσαι ότι δεν είναι 100% καθαρές.
5. Κάνε ντους καθημερινά 1-2 φορές.
Η καλύτερη πρόληψη βέβαια είναι ο σωστός καθαρισμός και η καθημερινή φροντίδα. Εφοδιάσου με εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας για τον καλύτερο καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής.
Η εξειδικευμένη σειρά IntimArea της FREZYDERM αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο για τη φροντίδα της ευαίσθητης περιοχής.

Intim Area Foam – Intim Area Liquid

Intim_Area_Foam Intim_Area_Liquid
Τα δύο καθαριστικά σε μορφή αφρού ή σε υγρή μορφή αντίστοιχα, ενδείκνυνται για τον καθημερινό αποτελεσματικό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, δεν προκαλούν ερεθισμούς και ξηρότητα ενώ παράλληλα προστατεύουν από μολύνσεις και κολπίτιδες.
Είναι ιδανικά για μετά το κολύμπι στη θάλασσα ή στην πισίνα αφού παρέχουν ήπια αντισηπτική προστασία, ενισχύουν την φυσιολογική άμυνα του δέρματος και αφήνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και άνεσης.

IntimAreaWipes

Intim_Area_Wipes
Για έναν πιο εύκολο και γρήγορο on-the-go καθαρισμό τα πρακτικά υγρά μαντηλάκια καθαρισμού είναι το απόλυτο must-have για όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο. Προσφέρουν απαλό καθαρισμό, παρέχουν ήπια αντισηπτική δράση και προστασία, και δίνουν μία αίσθηση φρεσκάδας γρήγορα και εύκολα.
Μην ξεχνάτε την προσωπική σας υγιεινή και το καλοκαίρι για πιο ξέγνοιαστες διακοπές.