Οι ρυθμοί της καθημερινότητας δημιουργούν σωματική κούραση και έντονο στρες. Αν νιώθεις ότι χρειάζεσαι ξεκούραση και χαλάρωση και δεν μπορείς να το καταφέρεις με τις ώρες που περνάς καθισμένη στην τηλεόραση, σου προτείνουμε το Χαμάμ.

Τα Χαμάμ ήταν χώροι διαμόρφωσης  της κουλτούρας  καθώς  χρησιμοποιούνταν  ως μέρη συναντήσεων, κοινωνικών συναναστροφών εξαγνισμού σώματος και ψυχής. Παράλληλα εξυπηρετούσαν και τις  πρακτικές ανάγκες καθαριότητας  γιατί ελάχιστα σπίτια είχαν τις ανέσεις  λουτρών.

DSC_0704

Η φιλοσοφία  του  Χαμάμ  γοητεύει όλο τον κόσμο αφού η διακριτική  πολυτέλεια και η ατμόσφαιρα σε ταξιδεύουν σε έναν  άλλο υπέροχο. Το Polis Hammam είναι ένα Αυθεντικό Παραδοσιακό Boutique Hammam που σε “ταξιδεύει” στο χτες ενώ είναι προσαρμοσμένο σε όλες τις ανέσεις και παροχές του σήμερα, όπου ο πελάτης βιώνει την παραδοσιακή ιεροτελεστία της Ανατολίτικης λουτρικής περιποίησης. Εκεί θα βρείτε την γλυκιά  χαλάρωση στο αυθεντικό παραδοσιακό μαρμάρινο ζεστό χώρο του Χαμάμ και την ιεροτελεστία της  αυθεντικής  λουτρικής  περιποίησης , εξατομικευμένα  και ιδιαίτερα μασάζ  καθώς και την μοναδική ξεκούραση στους  ειδικούς  χώρους με τσάι , λουκούμι και φυσικούς  χυμούς.

_SVD8201

Κατά την είσοδό σου στο μίνιμαλ και πολύ προσεγμένο χώρο του Polis Hammam νιώθεις χαλάρωση . Αμέσως απολαμβάνεις μέσω της προσιτής πολυτέλειας του χώρου όλα τα μεθυστικά αρώματα , τις μουσικές που δίνουν μια νότα  άλλης εποχής και σε μεταφέρουν σε ένα μαγικό κόσμο με άρωμα Ανατολής.

_SVD8626 _SVD8666

Η περιποίηση του σώματος και η ψυχική ξεκούραση είναι προτεραιότητα στο Polis Hammam που σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, τον επαγγελματισμό και την απαράμιλλη αίσθηση φιλοξενίας, συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.

Χαρίστε στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα το πολύτιμο δώρο της χαλάρωσης, της ευεξίας και της αναζωογόνησης  στο Polis Hammam, το καλύτερο Hammam της Ευρώπης.