Κάθε σώμα και κάθε άτομο έχει διαφορετικές «αποθήκες» λίπους. Τι γίνεται όμως όταν αυτές βρίσκονται στο πρόσωπο;

Δεν πρέπει να αγχώνεσαι ή να… παραλογίζεσαι. Μπορείς να αδυνατίσεις ακόμη και εκεί με προσεκτικές κινήσεις και πειθαρχημένη διατροφή. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα…

-Τέλος σε αλάτι και ζάχαρη

Και οι δυο τροφές είναι το Α και το Ω όταν μιλάμε για αδυνάτισμα. Αν καταναλώνεις πολύ και από τις δυο κάνεις τεράστια κατακράτηση υγρών. Αν δεν μπορείς να τα κόψεις… μαχαίρι, ελάττωσέ τα στις 2 κουταλιές ημερησίως. Το σώμα σου θα αποβάλει όλα τα κατακρατημένα υγρά και θα δεις άμεση διαφορά.

-Άλλαξε τον τρόπο άσκησης

Αν γυμνάζεσαι και βλέπεις πως έχει συσσωρευτεί λίπος στο πρόσωπο τότε κάτι δεν πάει καλά με την ρουτίνα σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις την άσκησή σου, με τους ειδικούς να προτείνουν την διαλλειματική άσκηση.

-Άλλαξε δίαιτα

Προφανώς και πρέπει να αλλάξεις! Δεν χρειάζεται να κόψεις το φαγητό… μαχαίρι. Προτίμησε τροφές που κρατούν τον μεταβολισμό σε εγρήγορση, ενώ το καλύτερο που έχεις να κάνεις σε αυτή την περίπτωση είναι να συμβουλευτείς έναν διαιτολόγο.

-Πίνε πολύ νερό

Το νερό αδυνατίζει. Τέλος! Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω να σου πούμε σε αυτό. Αν προσθέσεις και μερικές σταγόνες λεμόνι τότε θα έχεις ένα super αντιοξειδωτικό!

-Κοιμήσου νωρίς

Ο ύπνος κάνει… restart στο σώμα σου, δυναμώνει το ανοσοποιητικό σου σύστημα, κρατάει τις ορμόνες σου σε ισορροπία και όλα αυτά κάνουν τον μεταβολισμό σου να δουλεύει ρολόι!