Η κρυολιπόλυση είναι από της πιο σύγχρονες μη επεμβατικές μεθόδους μείωσης του τοπικού λίπους. Βασίζεται στο γεγονός οτι τα λιποκύτταρα είναι ευαίσθητα στις χαμηλές θερμοκρασίες. Έτσι ,σε συγκεκριμένες  θερμοκρασίες καταστρέφονται και αποβάλλονται από τον οργανισμό σταδιακά ,μέσω της λεμφικής κυκλοφορίας ,απόλυτα φυσιολογικά.

Η κρυολιπόλυση εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές που έχουμε συσσωρευμένο τοπικό πάχος, χωρίς να επηρεάζονται οι γύρω υγιείς ιστοί. Έτσι, μπορούμε να βελτιώσουμε την κοιλιά, τα πλευρά (πλαϊνά κοιλίας) τα ψωμάκια, τους μηρούς, την έσω επιφάνεια του γονάτου.

Η ιατρική κρυολιπόλυση cristal γίνεται μια φορά (μονοθεραπεία) και το αποτέλεσμα της θεραπείας ,δηλαδή η μείωση των λιποκυττάρων έως 40%,φαινεται από την 6η έως τη 10η εβδομάδα, χρόνος  που χρειάζεται ο οργανισμός για να αποβάλλει τα νεκρά λιποκύτταρα .Η διαδικασία της θεραπείας ξεκινά με την τοποθέτηση της κατάλληλης κεφαλής στο σημείο που θέλουμε  και την εισρόφηση και ψύξη του δέρματος στην κοιλότητα της κεφαλής διατηρώντας σταθερή χαμηλή θερμοκρασία για 50-60 λεπτά. H θεραπεία είναι ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής.

Τα λιποκυτταρα καταστρέφονται και αποβάλλονται μόνιμα από τον οργανισμο.ωστοσο η ισορροπημένη διατροφή και η τακτική άσκηση είναι απαραίτητα για την διατήρηση του μόνιμου αποτελέσματος. Η ιατρική κρυολιποληση μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες απώλειας λιπους,οπως μεσοθεραπειες λιποδιαλυσης,αφου παρέλθει χρονικό διάστημα 6 μηνών ,για περαιτέρω βελτιωση της εικόνας.

Laser Derma Care 

Λ. Κηφισίας 80

210 6910971

One Response