Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από το άγχος και στρες λόγω της καθημερινότητας. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μας βοηθήσουν να ο καταπολεμήσουμε και ο καθένας βρίσκει αυτόν που του ταιριάζει και τον βοηθάει καλύτερα. Άλλοι επιλέγουν την γυμναστική, άλλοι συγκεκριμένες τροφές που βοηθούν στην αντιμετώπιση του και άλλοι μια απλή βόλτα στην φύση.

Η Gwyneth Paltrow όμως, όπως και πολλές άλλες διασημότητες του Hollywood, έχει βρει μια πρωτοποριακή λύση που είναι η «θεραπεία με σπόρους στο αυτί».Η συγκεκριμένη θεραπεία τοποθετεί πολύ μικρές χάντρες σε συγκεκριμένα σημεία του αυτιού με μια ειδική κόλλα.

Αυτή η διαδικασία ανακουφίζει από το άγχος και να αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας. Επίσης δεν είναι επεμβατική μέθοδος και βασίζεται στον βελονισμό. Οι χάντρες τοποθετούνται σε διεγερτικά σημεία πίεσης και με αυτόν τον τρόπο βοηθά στο άγχος, στρες, ημικρανίες, κατάθλιψη αλλά και στην ακμή.

H Gwyneth Paltrow και η Goop, η εταιρία lifestyle της, εφάρμοσαν τις χάντρες στο The Yinova Center, για την καταπολέμηση του άγχους.

Η Sarah Bradden, βελονίστρια στο κέντρο αναφέρει: «Δεν υπάρχει τίποτα που οι σπόροι δεν μπορούν να θεραπεύσουν». «ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν βιώσει ποτέ άγχος, ξαφνικά, βιώνουν όλα τα συμπτώματα και δεν ξέρουν πώς να ηρεμήσουν, πώς να τα διαχειριστούν».
«Το αυτί είναι σαν το πληκτρολόγιο του εγκεφάλου», εξηγεί. «Ο χάρτης του σώματός μας βρίσκεται στο αυτί μας».